Na maanden van voorbereidingen, is het dan zover; de geheel vernieuwde kerkwebsite is op 1 december online gegaan.

De website, met heldere, lichte kleuren, veel foto’s en veel belevingsmogelijkheden is klaar voor de toekomst. Duidelijke hoofdmenu’s, veel submenu’s, maar bovenal een site waar onze mooie kerk centraal staat. De kerk, die al eeuwenlang het gezicht van het dorp bepaalt. Het is ook de kerk met z’n toren, die vanwaar je Dalen ook nadert, je iedere keer het gevoel geeft van weer bijna ‘thuis’ te zijn. Dezelfde kerk bepaalt nu het gezicht van onze nieuwe website en maakt daardoor onze site uniek.

Wij hopen dat je bij het openen van de kerkwebsite ditzelfde gevoel van ‘thuis’ te zijn kunt merken. En dat ook het gevoel welkom te zijn, direct voelbaar is.

Vanaf de nieuwe site kan men nu ook, via de Kerkomroep, de kerkdienst rechtstreeks beluisteren. Ook kan men in de rubriek ‘Beleving’, diverse zaken delen met anderen, wat je kan inspireren en kracht geven, maar soms ook troosten.

De nieuwe site is ook een ’actieve’ site en dat wil zeggen, dat deze site nooit af is. Deze kerkwebsite is van ons allemaal, dus we ontvangen heel graag reacties, opmerkingen, aanvullingen en vooral veel nieuwe ideeën. Dit kan via een bericht aan de webbeheerder.