Onlangs hebben wij namens de kerkenraad een uitnodiging gestuurd naar de gemeente in Rousse in Bulgarije. Deze uitnodiging is positief ontvangen en van vrijdag 20 maart tot en met maandag 23 maart zullen vijf mensen uit Rousse ons bezoeken. Onderdak is inmiddels geregeld. Twee mensen zullen logeren bij de familie Van Urk, één bij de familie Oosterhof en twee mensen zullen logeren bij de familie Den Braanker.

Met de Bulgarije werkgroep hebben we voor het komende bezoek in maart een voorlopig programma bedacht:

Op vrijdagmiddag willen we een creatieve activiteit gaan doen. Mocht u het leuk vinden om hieraan mee te doen, dan bent u van harte welkom. Nadere informatie over de tijd en de kosten, zijn nu nog niet exact bekend, maar kunt u dan vinden op onze kerkwebsite.

Op zaterdag willen we met onze gasten naar Amsterdam voor een rondvaart en een bezoek aan het Rijksmuseum.

Op zondagochtend 22 maart is in de kerk een dienst die in het teken staat van het bezoek. Zondagavond willen we het bezoek afsluiten met een gezamenlijk te bereiden buffet in de Weme. Iedereen  is om 17.30 uur van harte welkom. U kunt zich hiervoor opgeven via een intekenlijst in de kerk, via e-mail of rechtstreeks bij iemand van de <Bulgarije-werkgroep>. Bij opgave kunt u een keuze maken of u thuis iets wilt maken en meenemen.

We hopen dat het een inspirerend bezoek wordt en we hopen veel gemeenteleden te ontmoeten.

Informatie, via het menu <contact>, aan dominee Den Braanker of Gerda Kos

Bulgarije Bezoek 2012, op excursie bij molenaar Hans Petit, van molen de Bente

Bulgarije Bezoek 2012,
op excursie bij molenaar Hans Petit, van molen de Bente