Het seizoen is alweer ten einde. Op zondag 28 juni is onze laatste dienst. We nemen dan afscheid van Salomé en Nikki omdat zij volgend jaar naar het voortgezet onderwijs gaan. Als afscheidscadeau krijgen ze een bijbel.

Ook nemen we afscheid van Henk en Gertrud. Zij hebben de afgelopen 9 jaar heel betrokken de zondagschool geleid. Tijdens de dienst krijgen zij een fotoboek met foto’s van de afgelopen 9 jaar. Alle uitjes en alle kerstdiensten staan er in en andere bijzondere gelegenheden. Het waren 9 leuke jaren waar we met plezier op terug kijken en waarin we heel prettig hebben samen gewerkt.

Tijdens de dienst gaan we naar de Weme voor onze eigen dienst en na afloop zullen we vertrekken voor ons jaarlijkse uitje. We zullen gaan lunchen bij ’t Hoes van Hol-an in Aalden en daarna gaan we naar de Mepperdennen waar de kinderen een fotoworkshop zullen krijgen van een echte fotograaf. Zij zal voor alle kinderen een digitale camera meenemen en van alles uitleggen. Na afloop mogen de kinderen de mooiste foto laten afdrukken om mee te nemen.

Wanneer u dit leest is het uitje al geweest. We hopen dat het een geslaagde dag is geworden.

 

Groeten Gerda, Henk en Gertrud

 

*Bij het afscheid van Salomé en Nikki, is er in de kerk voor hun een  gedicht voorgedragen. Dit gedicht ‘Ontmoeten’, is het waard om nog eens rustig na te lezen. Dit kan op de pagina Gedichten, onder het menu Beleving.