De Weme in Dalen omgetoverd in een schatkamer!

IMG_3691

 

De zomermarkten van Dalen trekken veel belangstelling. Tijdens 3 van deze markten zijn er weer tal van activiteiten in en bij de Weme (naast garage Hoiting) en wel op 15, 22 en 29 juli

Het gebouw De Weme wordt dan omgetoverd in een ware schatkamer. Afgelopen jaar zijn er namelijk weer veel waardevolle spullen ingezameld, die nu aan de man/vrouw worden gebracht.

Het aanbod bestaat uit o.a. huishoudelijke artikelen, speelgoed, elektronica, porselein, kleding, CD’s, LP’s, etc. Zo zijn er complete serviezen in de verkoop (Arzberg, Wedgwood). En dit alles tegen aannemelijke prijzen.

IMG_3767

Voor de verzamelaar is er een originele Leitz filmrol/diaprojector (in originele koffer) te bemachtigen. Verder worden er duizenden boeken verkocht in de meest uiteenlopende genres: streekromans, literatuur, kookboeken, natuur, landen, religie, jeugdboeken, enz.

De verkoop begint omstreeks 18.30 uur. Op het voorterrein worden ook weer de overheerlijke kniepertjes, iezerkoekn en poffertjes verkocht. En het ‘Rad van Avontuur’, maakt dan overuren!

IMG_3711

De opbrengst is bestemd voor het onderhoud van onze dorpskerk in Dalen.

 

*Foto’s zijn van eerdere zomermarkten.