In de oogstdienst wordt medewerking verleend door het Christelijk Mannenkoor Stadskanaal.

Het Chr. Mannenkoor Stadskanaal is op 21 oktober 1938 opgericht en heeft sindsdien het streven om door middel van de zang het Evangelie van Christus uit te dragen. “Laat ons de Heer lofzingen” is de grootste opdracht van het koor.

cms25-Small

Het koor staat onder leiding van Johan W. Pots. Een bezielend dirigent die mede het koor tot een hoog niveau heeft mogen brengen.

De organist van het koor is Ronald Ymker, tevens begeleidt hij de gemeentezang.

Het koor is in Stadskanaal en verre omgeving bekend door haar prachtige zang en muziek en is landelijk bekend door haar medewerking aan diverse radio- en televisieprogramma’s. Het ledental van het koor bedraagt ongeveer 75. Wij verlenen vaak medewerking aan kerkdiensten en bijzondere diensten in de Noordelijke provincies. Het is al bijna een traditie geworden dat dit koor jaarlijks haar medewerking verleend aan de oogstdienst in onze kerk.

cms29-Small

Jaarlijks houden we een groot concert met medewerking van landelijk bekende musici en solisten en in de Adventstijd  een Advents-/kerstconcert.
De repetities van dit koor worden gehouden op dinsdagavond van 20.00 uur tot 22.00 uur in de Baptistenkerk “’t Kruispunt” te Stadskanaal. Meer informatie over het Christelijk Mannenkoor Stadskanaal vindt u op de <website> van het koor.