De voorganger van vanochtend is Ds. Den Braanker en de organist is Geert Meendering

De collecte tijdens de dienst is voor de Diaconie, en de uitgangscollecte voor de instandhouding van de eredienst in Dalen.

Volgende week zondag  21 februari is er om 10.00 uur weer dienst. Voorganger in deze dienst  is Ds. Den Braanker.  Het Chr. Mannenkoor uit Hollandscheveld zal medewerking verlenen in de dienst.

Bijbels Culinair    Op maandag 15 Februari gaan we weer verder met Bijbels Culinair. De middag begint om 15.00 uur in de Weme met het voorbereiden en koken van de maaltijd waarna we om ca.18.00 uur aan tafel gaan. Komt u eten of meehelpen met koken, graag even aanmelden Mondeling, per telefoon  0524 551251  of via het menu Contact op deze site.


 

Dienst Selkersgoorn

Donderdag 18 februari is er weer een Kerkdienst in de Selkersgoorn. Aanvang van deze dienst is 14.30 uur.                                                                    De voorganger is Ds. Den Braanker.


 

Stamppottenbuffet.

De Activiteitencommissie organiseert  het jaarlijkse  stamppottenbuffet  op  zondagmiddag  28  februari, aanvang 16.45 uur. In een ontspannen sfeer laten we ons  verrassen. Een aantal vrijwillig(st)ers haalt alles uit de kast  en presenteert   culinaire hoogstandjes  in de vorm van Stamppot Boerenkool, Hutspot, Hete Bliksem en Stamppot Zuurkool .  Er is  volop gelegenheid om bij te praten. Doe gezellig mee en kom zondagmiddag 28  februari naar De Weme.   Zegt het voort ! Om enigszins berekend te zijn op het aantal gasten, is het handig om je aan te melden  via  0524 222762 (Roelof Kamps), of je naam te schrijven op een  lijst in de Kerk of de Weme.


 

Kinderoppas  Tijdens de zondagschool is er kinderoppas in de Weme.     De volgende zondagen is er oppas: 21 februari, 6 maart, 20 maart en 3 april.   Voor vragen hieromtrent kunt u contact opnemen met Patrick Rodermond, via menu Contact op deze site.  Meer informatie op pagina Kinderoppas ( Menu, Gemeentewerk – Jeugd )


 

Agenda

15 februari Bijbels culinair

17 februari Kerkenraad

28 februari Stamppotten buffet

Groet van de gemeente

De Bloemen van vorige week zondag zijn gegaan naar dhr. Roosien welke momenteel in de Selkersgoorn verblijft, en een kaart is gezonden naar  dhr. Mark Winter en  dhr. A. v/d Knaap

 

Koffiedrinken

Na de dienst is er gelegenheid een kop koffie te drinken achter in de kerk. U bent hiervoor van harte uitgenodigd.

 

Kaartverkoop

Na de dienst is er weer gelegenheid kaarten te kopen achter in de kerk.

 

Inzameldagen Bazaar 2016:

Zaterdag 16 april,

Zaterdag  21 mei,

Zaterdag 18 juni

Op deze dagen kunnen weer van 10 tot 12 uur goederen ingebracht worden bij:

Fam. Lennips Mars no. 10