De voorganger van vanochtend, de 2e Zondag van de Veertigdagentijd is Ds. Den Braanker en de organist is Joost Klein.

Het Chr. Mannenkoor uit Hollandscheveld o.l.v. Frank Kaman zal medewerking verlenen in de dienst van vanmorgen.

De collecte tijdens de dienst is voor “voorjaarszending”, en de uitgangscollecte voor de instandhouding van de eredienst in Dalen.

Volgende week zondag  28 februari is er om 10.00 uur weer dienst. Voorganger in deze dienst  is Ds. Den Braanker uit Dalen

 

40dagentijd en Pasen: Het feest van leven uit de dood

Pasen is hét centrale feest van de christelijke kerk. Het is het feest van leven uit de dood. In de kerk draait het echter niet om de lente en lammetjes, maar om de dood en opstanding van Jezus Christus.

Wekenlang – de 40dagentijd of lijdenstijd – wordt naar dit centrale feest toegeleefd: de vastentijd of lijdenstijd. Mensen bereiden zich voor op de lijdenstijd van Jezus Christus. Sommigen ontzeggen zich wijn, tussendoortjes of uitgaan, en geven het geld dat zij zo sparen aan een goed doel.

 Stamppottenbuffet.

De Activiteitencommissie organiseert  het jaarlijkse  stamppottenbuffet  op  zondagmiddag  28  februari, aanvang 16.45 uur. In een ontspannen sfeer laten we ons  verrassen. Een aantal vrijwillig(st)ers haalt alles uit de kast  en presenteert   culinaire hoogstandjes  in de vorm van Stamppot Boerenkool, Hutspot, Hete Bliksem en Stamppot Zuurkool .  Er is  volop gelegenheid om bij te praten. Doe gezellig mee en kom zondagmiddag 28  februari naar De Weme.  Zegt het voort ! Om enigszins berekend te zijn op het aantal gasten, is het handig om je aan te melden  via  0524 222762 (Roelof Kamps), of je naam te schrijven op een  lijst in de Kerk of de Weme.

Kinderoppas  Tijdens de zondagschool is er kinderoppas in de Weme.


 

Agenda

22-2-2016     20.00    Vergadering activiteiten commissie Weme

28-2-2016      16.45    Stamppottenbuffet Weme

 

Groet van de gemeente

De Bloemen van vorige week zondag zijn gegaan naar:  Mevr. Grietje Bleuming aan de Oude Dalerveensestraat. Deze bloemengroet is door de familie bijzonder gewaardeerd.  Een kaart is gezonden naar: Gerrit van Oort en  Mevr. Coenraads.

 

Koffiedrinken

Na de dienst is er gelegenheid een kop koffie te drinken achter in de kerk. U bent hiervoor van harte uitgenodigd.

 

Inzameldagen Bazaar 2016

 

Zaterdag 16 april,

Zaterdag  21 mei,

Zaterdag 18 juni

 

Op deze dagen kunnen weer van 10 tot 12 uur goederen ingebracht worden bij:

Fam. Lennips Mars no. 10

Bent u niet in de gelegenheid te brengen kunt u bellen met:

Albert Zwiers 0524-551414

Roelof Kamps 0620475822