De voorganger van vanochtend is Ds. Den Braanker en de organist is Dre Kruizinga.

De collecte tijdens de dienst is voor de Diaconie, en de uitgangscollecte voor de instandhouding van de eredienst in Dalen.

Volgende week zondag  29 mei is er om 10.00 uur weer dienst. Voorganger in deze dienst  is Ds. Den Braanker uit Dalen.

Lied van de maand

Voor de dienst wordt het lied van de maand gezongen. Voor de maand mei is dit lied 303.


 

Cantorij

Tijdens een onlangs gehouden overleg werd het gemis van een cantorij weer eens benadrukt. Er is afgesproken om bij voldoende deelname weer een cantorij op te starten. Hiervoor is reeds een dirigent benaderd welke beschikt over ruime ervaring betreffende koordirectie. Nu zijn we op zoek naar zangers en zangeressen welke op een ongedwongen wijze o.a. liederen uit het nieuwe liedboek willen instuderen. Voor inlichtingen en opgave kunt u contact opnemen met Jannie Houkes.  Telefoonnummer 0524552025                 of per e-mail: w.houkes@planet.nl


 

Kinderoppas 

Voor de jongste kinderen is er tijdens de dienst op 29 mei en 12 juni oppas in de Weme  Voor vragen hieromtrent kunt u contact opnemen met: Patrick Rodermond 0524551910 of via het Menu <contact>


 

Feest van de Geest  

Van Hemelvaartsdag tot en met de Tweede Pinksterdag hebben de deuren van onze kerk opengestaan voor bezoekers. Velen kwamen voor de kunst maar ook liepen mensen gewoon binnen omdat de kerkdeur openstond. Het was dit jaar voor het eerst dat onze kerk meedeed aan deze kunstroute en wij kunnen wel zeggen niet voor niets. Maar liefst ruim 500 mensen brachten een bezoek aan onze dorpskerk. De gesprekken waren zeer divers. Er kwamen mensen die herinneringen ophaalden, soms geëmotioneerd en wij ontvingen veel complimenten over de geëxposeerde kunst en onze mooie kerk. Kortom een groot succes.


 

Agenda

26-5-2016 Kerkdienst in de Selkersgoorn. Voorganger is Ds. Den Braanker. 14.30 uur

Groet van de gemeente

De Bloemen van vorige week zondag zijn gegaan naar: Fam. Lennips de Mars 10 en de kaart is gezonden naar: Dhr. J Bouwmeester   Namweg 15 Dalerveen.

 

Koffiedrinken

Na de dienst is er gelegenheid een kop koffie te drinken achter in de kerk. U bent hiervoor van harte uitgenodigd.

 

Kaartverkoop

Na de Dienst is er weer kaartverkoop achter in de kerk.