De voorganger van vanochtend is Ds. Den Braanker, en de organist is Bert Otten. Tijdens deze dienst is er viering van het heilig avondmaal.

De collecte tijdens de dienst is voor de jeugdorganisatie Kerk (JOP) van de Protestantse , en de uitgangscollecte voor de instandhouding van de eredienst in Dalen.

Volgende week zondag  18 september is er om 10.00 uur weer dienst. Voorganger in deze dienst  is Ds. Den Braanker uit Dalen. Het is dan Startzondag.

 

Lied van de maand  (te zingen voor de dienst): Voor de maand september is dit  Lied 719


 

Kinderoppas

Voor de jongste kinderen is er tijdens de zondagsschool opvang in de Weme. Voor vragen hieromtrent kunt u contact opnemen met Patrick Rodermond via het <contactmenu> De volgende data is er kinderopvang: 2 oktober, 16 oktober en 30 oktober.


 

KERKDIENST IN WACHTUM.

In september staat het nieuw kerkelijk seizoen voor de deur.  Een jaar met weer diverse activiteiten. Dit jaar is het thema van de startzondag : DEEL JE LEVEN. De Hervormde Gemeente van de PKN Kerk in Dalen heeft daarom dit jaar gekozen om de startzondag op 18 september niet te houden in de Dorpskerk in Dalen maar in het dorpshuis De Kom in Wachtum. Aanvang van de dienst 10:00 uur. Voorganger van deze dienst is Ds. Den Braanker. Deze dienst is voor iedereen toegankelijk. Na de dienst is er de mogelijkheid om een korte wandeling door een gedeelte van Wachtum te maken en kan men over het thema met elkaar van gedachten wisselen. Ook aan de mensen, die hieraan niet kunnen deelnemen, is gedacht. Zij kunnen de wandeling via een PowerPoint presentatie volgen. Verder staat er na afloop van de wandeling koffie en broodjes klaar. Indien nodig wordt er voor vervoer gezorgd. Hiervoor kunt u contact opnemen met: Hillie Soer Tel. 0524551910 of  Annie Dekker Tel. 0524223742


25 september Chr. Gemengd Koor “Sursum Corda” uit Ane Gramsbergen o.l.v.  Harold Gossen  

De organist is  Ronald Ymker, hij begeleidt ook de gemeentezang.


 

Agenda

18 september: Startzondag. Dienst in de Kom in Wachtum. Voorganger: Ds. Den Braanker.

25 September: Dienst m.m.v. Gem. koor Sursum Corda uit Ane/Gramsbergen. Voorganger: Ds. Den Braanker.

15 Oktober: Boeken/Najaarsmarkt in de kerk.

6 november – oogstdienst – Chr. Mannenkoor Stadskanaal o.l.v.  Johan Pots,

 

Groet van de gemeente

De Bloemen van vorige week zondag zijn gegaan naar de Fam. Bouwmeester uit Dalerveen en Nicole Assen aan de Keuterbrink 19. de kaart is gezonden naar: Mevr. A. de Jager Kieftenweg

Na de dienst is er gelegenheid een kop koffie te drinken achter in de kerk. U bent hiervoor van harte uitgenodigd.