De voorganger van vanochtend is Ds. Den Braanker de organist is Bert van der Klis

De collecte tijdens de dienst is voor het Binnenlands Diaconaat: “Steun mensen in de knel in Nederland” en de uitgangscollecte voor de instandhouding van de eredienst in Dalen.

Volgende week zondag  2 april is er om 10.00 uur weer dienst. Voorganger in deze dienst  is Ds. Den Braanker uit Dalen. Aan deze dienst zal het Christelijk Groot Gemengd Koor Muntendam Stadskanaal haar medewerking verlenen.

Er is vanmorgen ook oppas en zondagsschool in de Weme. Iedereen van 0 t/m 12 jaar is van harte welkom!

LIED VAN DE MAAND

Voor de dienst zingen we het lied van de maand.  Voor de maand maart is dit: Lied 790.


KINDEROPPAS

 Voor de jongste kinderen is er tijdens de zondagsschool opvang in De Weme. Voor vragen kunt u contact opnemen met Patrick Rodermond via het <contact>menu op deze site.  De volgende data is er weer kinderopvang:  9 april en 16 april.


MUZIEK-AVOND

Op dinsdag 28 maart vindt om 20.00 uur in de Weme een muziek- avond plaats die georganiseerd wordt door het Leerhuis van de Zanddorpen en gewijd is aan de Matthaüs-Passion van Johann Sebastian Bach. Ds. Peter den Braanker zal, bijgestaan door Victor van der Laan, de inleiding verzorgen en muziek uit deze beroemde passie laten horen en bespreken. Hartelijk welkom!


Concert Dimensions Juniors

 Op zaterdag 8 April a.s. organiseert de zondagsschool in onze dorpskerk een concert wat gegeven zal worden door Dimensions Juniors.  Dit concert begint om 16.00 uur en de toegang is gratis. Er wordt wel een collecte gehouden.

Gezien het grote succes van afgelopen jaar is het zeer de moeite waard dit concert te bezoeken.


Agenda

28 Maart: Muziekavond in de Weme gewijd aan de Matthäuspassion.

2 April: Dienst m.m.v. Gemengd koor Muntendam/ Stadskanaal.

8 April: Eerste inzameling van goederen voor de bazaar bij de Fam. Lennips de Mars 10

8 April: concert van Dimensions Juniors in de kerk van Dalen.  Aanvang 16.00 uur.

Groet van de gemeente

De bloemen van vorige week zondag zijn gegaan naar : Mevr. Geertje Kalkdijk Schoolstraat 17 en een kaart is gezonden naar : de fam. Scholten Meulenhof 19     en Dhr. Albertus Smit Achterkamp 3

Koffiedrinken

Na de dienst is er gelegenheid een kop koffie te drinken achter in de kerk. U bent hiervoor van harte uitgenodigd.