De voorganger van vanochtend is Ds. Den Braanker en de organist is Geert Meendering.

De collecte tijdens de dienst is voor het Werelddiaconaat, hulp voor straatkinderen en hun ouders.     En de uitgangscollecte is voor de instandhouding van de eredienst in Dalen.

Volgende week zondag 18 juni is er om 10.00 uur weer dienst. De voorganger zal dan zijn Ds. Den Arend uit Exloo.

Lied van de maand

Voor de dienst zingen we het lied van de maand. Voor de maand juni is dit: Lied 691.


Kinderoppas 

Voor de jongste kinderen is er tijdens de zondagsschool opvang in De Weme. Voor vragen kunt u contact opnemen met Patrick Rodermond via het <contact>menu op deze site. De volgende data is er weer kinderopvang  18 juni en 2 juli.


Bijbels koken 

Op donderdag 15 juni is er voor de laatste keer dit seizoen Bijbels Koken. U kunt zich nog opgeven bij: Ds. P den Braanker of bij Jeannet den Braanker. Mondeling, per telefoon  0524-551251 of via het <contact>menu op deze site.


Bazaar

Er zijn voor de bazaar al heel veel goederen gehaald en gebracht. Het beloofd weer een succes te worden. Heeft u nog spulletjes staan? Zaterdag 17 juni zamelen we weer in. Ook kunt u bellen: Albert Zwiers 0524-551414 of Roelof Kamps 06 20475822.


Koffiedrinken

Na de dienst is er gelegenheid tot koffiedrinken achter in de kerk onder het orgel.

U bent hiervoor van harte uitgenodigd!

Groet van de gemeente

De bloemen van vorige week zondag zijn gegaan naar:  Fam. Meendering en een kaart is gezonden naar:  Mevr. Spiekman  Burg. Fonteinstraat.

Kaartverkoop

Na de dienst is er weer kaartverkoop achter in de kerk.