De voorganger van vanochtend is Ds. Den Arend uit Exloo en de organist is Bert van der Klis.

De collecte tijdens de dienst is voor het Binnenlands diaconaat: (Terugkeerhuis voor uitgeprocedeerde asielzoekers) en de uitgangscollecte is voor de instandhouding van de Eredienst hier in Dalen.

Volgende week zondag 25 juni is er om 10.00 uur weer dienst. De voorganger zal dan zijn Ds. Den Braanker uit Dalen. Tijdens deze dienst is er viering van het Heilig Avondmaal.

Voor de jongste kinderen is er tijdens de dienst kinderopvang in de Weme.

Lied van de maand

Voor de dienst zingen we het lied van de maand. Voor de maand juni Is dit lied 691.


Kinderoppas

Voor de jongste kinderen is er tijdens de zondagsschool kinderoppas in de Weme. Voor vragen kunt u contact opnemen met Patrick Rodermond via het <contactmenu> op deze site.   De volgende datum is er weer kinderopvang: Zondag 2 juli


Tentdienst 9 juli in Sleen

In dit weekeind vindt de Zuidenveldtentoonstelling plaats, dit jaar  gehouden in Sleen. Evenals vorig jaar wordt er op zondagochtend, 10.00 uur een kerkdienst  gehouden in de grote tent op het Zuidenveldterrein te Sleen. Binnen de Zandloperdorpen is besloten deze zondag de eigen kerken gesloten te houden en te gaan voor een gezamenlijke dienst in de tent te Sleen. Voorganger zal Ds. Borst zijn. In onze kerk in Dalen is deze zondag dus geen dienst! Voor wie niet zelfstandig naar Sleen wil of kan gaan, organiseren we gezamenlijk vervoer. Graag u dan even melden bij Roelof Kamps: tel. 0524-222762  Jannie van Laar: tel. 0524-552334    Verzamelen  om 09.15 uur bij onze kerk in Dalen.


Agenda

22-6-2017   15.00 Dienst Selkersgoorn    Ds. P.A. Den Braanker

2-7-2017   10.30 Kinderdienst m.m.v. Zondagschoolleiding,  GVO Docenten  en Ds. P.A. Den Braanker

9-7-2017    Tentdienst Zuidenveld in Sleen. In verband hiermee is er geen dienst in deze kerk.

16-7-2017   10.00 dienst    Ds. Den Braanker

23-7-2017    10.00 dienst    Ds. Den Braanker

Groet van de Gemeente

De bloemen van de vorige week zijn gegaan naar: de fam. Boneschansker in de Selkersgoorn en een kaart is gezonden naar: Clara v/d Belt aan de Ballandstraat.

Koffiedrinken

Na de dienst is er gelegenheid koffie te drinken achter in de kerk.

U bent hiervoor van harte uitgenodigd.