De Activiteitencommissie organiseert het jaarlijkse stamppottenbuffet op

zondagmiddag 18 februari, aanvang 16.45 uur.

Vrijwilligers bewijzen hun kookkunst. Zij trakteren ons op Stamppot Boerenkool, Hutspot, Hete Bliksem of Stamppot Zuurkool.

 

En er is volop gelegenheid om bij te praten. Doe gezellig mee en kom zondagmiddag 18 februari naar De Weme. Om enigszins berekend te zijn op het aantal gasten, is het handig om je aan te melden via 0524 222762 (Roelof Kamps), of je naam te schrijven op de intekenlijst in de Kerk of De Weme.

 

In een ontspannen sfeer laten we ons  verrassen. Een aantal vrijwillig(st)ers haalt alles uit de kast en presenteert  culinaire hoogstandjes  op het gebied van de stamppotten. Heerlijke combinaties en verrassende smaken. Wat betreft de (winter)stamppotten: “Kon het maar altijd winter zijn!”

 

Iedereen is van harte welkom! Zegt het voort!