Christelijk Mannenkoor Stadskanaal in de Dorpskerk in Dalen.

Publicatiedatum: 

Op zondag 11 november zal tijdens de Oogstdienst in onze Dorpskerk in Dalen muzikale medewerking worden verleend door het Cr. Mannenkoor Stadskanaal. Het koor staat onder leiding van dirigent Harold Kooij en wordt begeleid door organist Ronald IJmker. De dienst begint om 10.00 uur en de voorganger is Ds. Peter den Braanker.   De dirigent… Lees verder »

Bijbels koken. Maandag 26 november 2018

Publicatiedatum: 

 Op maandag 26 november gaan we weer verder met Bijbels Culinair. Er zal weer een heerlijk menu worden samengesteld. De middag begint om 15.00 uur in de Weme met het voorbereiden en koken van de maaltijd waarna we om ca. 18.00 uur aan tafel gaan. Aan u de keus om vanaf 15.00 uur mee te helpen met de voorbereiding of om… Lees verder »

Najaarsmarkt 13 oktober

Publicatiedatum: 

De jaarlijkse  <boekenmarkt/fancy-fair>  in en bij de dorpskerk van Dalen vindt plaats op zaterdag 13 oktober. Tijd: 10.00-15.00 uur. Er worden duizenden boeken aangeboden verkregen uit schenkingen en nalatenschappen. De meest uiteenlopende genres zijn vertegenwoordigd, ook interessant voor verzamelaars. Dankzij de inzet van tal van vrijwilligers worden tal van lekkernijen aangeboden. Hierbij moeten we denken aan… Lees verder »

Bezoek uit Bulgarije

Publicatiedatum: 

Bezoek uit Bulgarije, van vrijdag 21 sept. t/m dinsdag 25 september. Op vrijdag 21 september kwamen Tedy en Emo met hun kinderen Victor en Maria en Nikolai met zijn dochter Elena naar Nederland. Ze landden in Eindhoven in de ochtend. Emo ging door naar Maastricht en Heerlen voor zaken en de anderen werden door een… Lees verder »

Bulgaars bezoek aan Dalen

Publicatiedatum: 

In het weekend van 21 t/m 25 september ontmoeten wij weer een aantal gemeenteleden vanuit onze partnergemeente in Rousse-Bulgarije, die dan bij ons op bezoek komen. Al bijna 10 jaar is er contact met deze gemeente en bezoeken wij elkaar (beurtelings) jaarlijks. Deze keer mogen wij zes mensen verwelkomen en heeft de werkgroep globaal een… Lees verder »

Inzamelingsactie van Startzondag tot Oogstdienst

Publicatiedatum: 

Van de diaconie Project Ruse Van (Start)zondag 16 september t/m zondag 11 november (Oogstdienst) Onze partnergemeente in Ruse (Bulgarije) heeft begin dit jaar een oproep gedaan voor eenmalige hulp aan armlastigen in hun gemeente. Op 14 januari van dit jaar is de opbrengst van de diaconie-collecte dan ook naar hen toe gegaan. Als diaconieleden waren… Lees verder »

Wat bloemen kunnen vertellen

Publicatiedatum: 

De kerk als vindplaats van geloof, hoop en liefde: dat staat centraal in het nieuwe ledenmagazine Petrus van de Protestantse Kerk. Gevarieerd Het magazine Petrus biedt een gevarieerd aanbod aan verhalen; verhalen uit de wereld van nu en van de betrokkenheid van gemeenteleden dit dit binnen de kerk laten zien.  Het blad ligt ter inzage in onze… Lees verder »

Gewijzigde tijd! Dienst 8 juli

Publicatiedatum: 

De kinderdienst van zondag 8 juli zal niet, zoals gebruikelijk plaats vinden om 10 uur, maar om half elf! ( 10.30 uur ) Iedereen is van harte welkom! Meer informatie over deze dienst, op deze website: <Laatste Nieuws pagina>   De wereld is van iedereen – Kinderdienst 8 juli

Nieuws vanuit de zondagsschool

Publicatiedatum: 

Op het moment dat ik dit schrijf is de afscheidsdienst van Jens, Marieke en Irene, en daarmee ook ons jaarlijkse uitje, nog niet geweest. In het volgende kerkblad meer hier over. Wat we de kinderen wel mee willen geven is dit recept: Lekker leven Ingrediënten: 2 eetlepels vrolijkheid 2 tranen droevigheid genoeg mensen om van… Lees verder »