Uitnodigend Kerst vieren.

Publicatiedatum: 

Bron: Website Protestantse Kerk Nederland.  December 2017 De hele wereld viert Kerst. Overal zie je lichtjes en kerstbomen verschijnen. Cadeaus worden gekocht om elkaar te verrassen. In de kerk draait het feest van Kerst om de geboorte van Jezus Christus. Zijn geboorte betekende het begin van iets nieuws. Gods cadeau voor ons. In de kerstnacht… Lees verder »

Actie Kerkbalans 4 t/m 15 december 2017

Publicatiedatum: 

Op het moment van schrijven heeft de herfst zijn grip Nederland verstevigd. De wind is stevig en guur en de bomen laten de bladeren vallen ter voorbereiding op de winter. En met de winter in aantocht is het ook weer tijd voor de actie Kerkbalans. Tijdens de actie Kerkbalans wordt u gevraagd bij te dragen… Lees verder »

Nieuws van de zondagsschool

Publicatiedatum: 

We zijn met de kinderen bezig met de voorbereidingen voor de kerstviering. De dienst zal plaatsvinden op Vrijdag 22 december om 18.30 uur in onze kerk. In de dienst hebben we medewerking van het kinderkoor en jonge muzikanten. Iedereen is van harte welkom tijdens onze dienst. Namens de zondagsschool Jeannet

Onderscheiding Geert Meendering

Publicatiedatum: 

Op zondag 19 november hebben Hanneke Koops en ondergetekende in Borger de kerkdienst bijgewoond. En dit was voor een bijzondere reden. Na de dienst heeft, een geheel verraste en verbaasde Geert Meendering, een VKB insigne ontvangen voor ruim 50 jaar organist zijn. Het VKB geeft deze onderscheiding aan mensen als blijk van waardering bij een… Lees verder »

Nieuws van het Nederlands Bijbelgernootschap

Publicatiedatum: 

NBG wil kinderbijbels geven aan 25.000 kinderen in India Het Nederlands Bijbelgenootschap wil  25.000 kansarme kinderen in India een onvergetelijk kerstcadeau geven: een kinderbijbel in hun taal.  Eén kinderbijbel kost € 5,-. In India is het kastesysteem is officieel afgeschaft, maar de praktijk is anders. Vele miljoenen kastelozen hebben geen kans op een beter leven.… Lees verder »

Samen aan Tafel

Publicatiedatum: 

“Samen aan Tafel” is op vrijdag 8 december. Alleen het menu is verschillend t.o.v. het “Bijbels Koken”. Degenen die mee willen helpen met koken zijn om 15.00 uur welkom in de Weme. Om 18.00 uur gaan we samen aan tafel. Er zal een kleine bijdrage in de kosten gevraagd worden. Hartelijk welkom. In verband met… Lees verder »

Herdenken 2016 – 2017 Zondag 26 nov.

Publicatiedatum: 

De Laatste Zondag van het kerkelijk jaar 2016-2017 is zondag 26 november 2017. We zullen dan de gemeenteleden herdenken die in het afgelopen jaar zijn overleden. We verbinden hun namen met God bij wie de gedachtenis der namen is en ontvangen, zo is ons gebed, troost en bemoediging uit de nabijheid van Jezus Christus onze… Lees verder »

Opbrengst project “Goed en Geld voor Gambia”

Publicatiedatum: 

Ons diaconale project van 2017 is inmiddels afgelopen. Het project vanaf startzondag tot aan de oogstdienst. Goederen en Geld heeft u gegeven. Met een goed gevoel kijken wij hierop terug. Via deze weg willen wij u allen hartelijk danken voor uw giften. Wij zorgen ervoor dat uw ingeleverde goederen bij Tieme Mennink terechtkomen. Verder hebben… Lees verder »

Project “Goed en Geld voor Gambia”

Publicatiedatum: 

VAN DE DIACONIE De meeste jaren kiezen wij als leden van de diaconie een project die wij steunen in de weken vanaf startzondag tot aan de oogstdienst. Dit jaar starten wij op zondag 3 september met “Goed en Geld voor Gambia”. We hebben dit project zo genoemd, omdat het over Gambia gaat (natuurlijk). Maar in… Lees verder »

Bijbel in Gewone Taal om weg te geven

Publicatiedatum: 

Sinds kort bestaat er een weggeef-editie van de Bijbel in Gewone Taal, de duidelijkste en begrijpelijkste Nederlandstalige bijbel. Deze editie is per set van vijf verkrijgbaar voor 25 euro bij het Nederlands Bijbelgenootschap (NBG). Het NBG hoopt dat mensen die open staan voor de Bijbel, er nu een in handen krijgen en de rijkdom ervan… Lees verder »