Diaconieactie ‘Goed en Geld voor Gambia

 

Uitnodiging 13 september 2017

Samen Verder Bouwen Weeshuis/Dokterspost  Gambia.

Samenwerking met de Stichting “Bennie Helpt Gambia, U Ook? ” Coevorden.

Alles wat wij doen in Gambia is allemaal op persoonlijke titel. Een goede samenwerking met bovengenoemde stichting is voor ons van essentieel belang. Deze stichting is opgericht door Bennie Ahlers . Hij is door de voetbalsport in aanraking gekomen met het land Gambia. Helaas is Bennie ons in april 2015 ontvallen, maar zijn inzet en passie voor het helpen van de allerarmsten in Gambia wordt voort gezet door enkele vrienden en een zus van Bennie. Bijna alle drijvende krachten van deze stichting zijn gepensioneerde vrijwilligers, maar dat weerhoud hun niet,  om met een tomeloze inzet zich hiervoor in te zetten. Afgelopen jaar zijn er maar liefst 15 grote zeecontainers met allerlei goederen verstuurd naar Gambia!!! Deze containers hadden samen een inhoud van ongeveer 1150 m³. Vele mensen leveren hier bruikbare en noodzakelijke goederen in en deze worden na controle verzonden naar Gambia. Een voorbeeld hiervan zijn:

Dames – heren, en vooral kinderkleding, kinderschoenen, sportschoenen, medicijnen (niet over datum) kraampakketten, verbandmiddelen en ga zo maar door.

Deze organisatie is zeker het bezoeken eens waard om te kunnen zien hoe dit allemaal in zijn werk gaat en daarom nodigen wij jullie uit, om dit eens met eigen ogen te aanschouwen. Wij kunnen jullie een kleine rondleiding geven en waar nodig  tekst en uitleg verstrekken. Dit bezoek kan plaats vinden op woensdagavond 13 september aanvang 19.00 uur.

Graag wel even van tevoren opgeven.

Tieme en Tina Mennink.      Mob:  06-51157545     email:   t.mennink@kpnplanet.nl

Bezoekadres :

Stichting “Bennie Helpt Gambia, U Ook?”

Modem 33

7741 MA Coevorden

Meer informatie:      www.benniehelptgambia.nl