De afgelopen weken hebben we op de zondagsschool geoefend op het liedje “Who is the king of the jungle”. Voor een aantal kinderen was dit best moeilijk omdat het in het Engels was. De muziek was erg vrolijk en de melodie aanstekelijk.

Naaml6666oos

Tijdens de kerkdienst van 22 maart hebben de kinderen dit liedje, onder begeleiding van Sjouke van de Veen op gitaar, gezongen in de kerk voor de Bulgaarse gasten.  Nadat de kinderen gezongen hadden zijn we naar de Weme gegaan.

Naa888mloos

Tijdens het weekend waarin de Bulgaren in Dalen waren hebben de kinderen van de zondagsschool met verschillende activiteiten mee gedaan. Op vrijdag hebben een aantal kinderen klompjes beschilderd bij de familie Welink. Dit vonden ze erg leuk en de klompjes zagen er vrolijk uit. Op zondagavond tijdens de gezamenlijke maaltijd waren ook een aantal kinderen met hun ouders aanwezig. Dit was erg gezellig.

Naam000loos

Op zondag 5 april met Pasen starten we in de kerk en zullen we tijdens de dienst naar de Weme gaan. Op zondag 19 april en zondag 3 mei  hebben we zondagsschool in de Weme.

Gertrud, Henk en Gerda