De voorganger van vanochtend is Ds. Den Braanker en de organist is Harm Timmer

De collecte tijdens de dienst is voor de Diaconie, en de uitgangscollecte voor de instandhouding van de eredienst in Dalen.

Volgende week zondag  19 juli is er om 10.00 uur weer dienst. Voorganger in deze dienst  is Ds. H. Veltman uit Almelo.


 

Doppenactie tbv hulphond

Door een paar dames uit onze gemeente is het inzamelen van plastic doppen weer hervat. Tot voorkort konden de doppen ingeleverd worden bij Antje Kamps, welke er voor zorgde dat deze op de plaats van bestemming kwamen, een kerkelijke gemeente in Emmen Op een gegeven moment is deze gestopt met inzamelen. Naar aanleiding van een artikel in de Zandloper van Juni, geschreven door mevr. van der Spoel uit Aalden hebben Jeannet den Braanker en Antje Kamps het initiatief genomen de inzameling weer nieuw leven in te blazen.  Betreffende doppen kunnen dus weer ingeleverd worden. Er is een mand achter in de kerk geplaatst waar schone doppen in gedeponeerd kunnen worden. Na overleg met mevr. Van der Spoel is besloten dat de door ons ingezamelde doppen via haar op de juiste plaats komen. Voor vragen hieromtrent verwijs ik naar bovengenoemd artikel welke staat onder de Gemeente Zweeloo of naar Jeannet en Antje.


 

Agenda

15-7-2015  Eerste bazaaravond.

16-7-2015 Gezellige avond kerkenraad.

22-7-2015 Tweede bazaaravond.

22-7-2015 Derde bazaaravond.


 

Groet van de gemeente

De Bloemen van vorige week zondag zijn gegaan naar:  Dhr. Roosien aan de Keuterbrink en de kaart is gezonden naar: Wilma Assen-Kamps eveneens aan de Keuterbrink.


 

Koffiedrinken

Na de dienst is er gelegenheid een kop koffie te drinken achter in de kerk. U bent hiervoor van harte uitgenodigd.