Voor de zomervakantie hebben we het seizoen afgesloten met een hele leuke, goed bezochte kinderdienst. Er waren veel kinderen die mee werkten aan deze dienst. Er was een jeugdige ouderling van dienst en kinderen lazen gedichten, gebeden en uit de bijbel. Ook waren er kinderen die muziek maakten op drum, gitaar en keyboard en er was een kinderkoor speciaal opgericht voor deze dienst.

Na afloop van de dienst zijn we met de kinderen van de zondagsschool naar de dierentuin geweest voor ons jaarlijkse uitje. We hadden een heel gezellige middag.

zondagschool

Het nieuwe seizoen start voor ons op zondag 25 september. We beginnen dan in de kerk en zullen tijdens de dienst naar de Weme gaan. Deze zondag is er bezoek uit Bulgarije. Er komen ook twee kinderen mee. Op de zondagsschool gaan we het verhaal van de toren van Babel lezen en gaan de Bulgaarse kinderen en onze Nederlandse kinderen elkaar enkele woorden leren.

In oktober hebben we dienst op zondag 2, 16 en 30 oktober, alle keren om 10.00 uur in De Weme. Iedereen van 4 tot en met 13 jaar is van harte welkom.

Groeten Gerda, Nanja en Annet