De voorganger van vanochtend is Ds. Den Braanker. De dienst van vanochtend zal muzikaal begeleid worden door muziekvereniging “Volharding” uit Dalen.

De collecte tijdens de dienst is voor de Diaconie, en de uitgangscollecte voor de instandhouding van de eredienst in Dalen.

Volgende week zondag  30 oktober is er om 10.00 uur weer dienst. Voorganger in deze dienst  is  Ds. Schorer van Wijk uit IJhorst.

Kinderoppas:

Voor de jongste kinderen is er tijdens de zondagsschool opvang in de Weme. Voor vragen hieromtrent kunt u contact opnemen met Patrick Rodermond via het <contactmenu> op dezze site.  De volgende data is er kinderopvang: 30 oktober. 13 november en 27 november.


Liedboek met grote letters :

Voor mensen die moeite hebben met het lezen van het liedboek is op verzoek de tekst van de liederen in groot lettertype beschikbaar. Wilt u hiervan gebruik maken kunt u dit aangeven bij onze kosteres Lammy van Urk.


Dorcas Voedselactie:
De collecte tijdens de dienst van vanmorgen is bestemd voor de Dorcas Voedselactie. Voor veel mensen in Oost-Europa en Afrika zijn de pakketten een aanvulling op hun sobere maaltijden. Namens de diaconie van harte aanbevolen!
Meer informatie op onze ‘Laatste Nieuws’ pagina van deze site.


Oogstdienst met medewerking van het “Chr.Mannenkoor Stadskanaal ”

en organist Ronald Ymker op 6 november 2016 om 10.00 uur                           

Het Chr. Mannenkoor Stadskanaal is op 21 oktober 1938 opgericht, en staat onder leiding van Johan W. Pots. Een bezielend dirigent die mede het koor tot een hoog niveau heeft mogen brengen. Het koor is in Stadskanaal en verre omgeving bekend door haar prachtige zang en muziek en is landelijk bekend door haar medewerking aan diverse radio- en televisieprogramma’s. Het ledental van het koor bedraagt ongeveer 75. Er wordt vaak medewerking verleend aan kerkdiensten en bijzondere diensten in de Noordelijke provincies. Het is al bijna een traditie geworden dat dit koor haar medewerking verleend aan de oogstdienst van de dorpskerk in Dalen.


Agenda

6 November.    Oogstdienst m.m.v. Mannenkoor Stadskanaal.

13 November;   Viering Heilig Avondmaal.

20 November;  Laatste zondag van het kerkelijk jaar.

Groet van de gemeente

De Bloemen van vorige week zondag zijn gegaan naar :Mevr. Keen aan de Hakstee no. 4 in Wachtum en Bé Salomons Brinkweg no.1. De kaart is gezonden naar: Dhr. Meijer Luunkamp no. 6.

Koffiedrinken

Na de dienst is er gelegenheid een kop koffie te drinken achter in de kerk. U bent hiervoor van harte uitgenodigd

Kaartverkoop.

Na de dienst  is er weer kaartverkoop achter in de kerk onder het orgel. Er zijn dan ook weer kerstkaarten verkrijgbaar!