De voorganger van vanochtend is Dhr. A. Metselaar en de organist is Bert Otten.

De collecte tijdens de dienst is voor het werelddiaconaat en de uitgangscollecte voor de instandhouding van de eredienst in Dalen.

Volgende week zondag  6 november is er om 10.00 uur weer dienst. Voorganger in deze dienst  is Ds. Den Braanker uit Dalen. Aan deze oogstdienst zal het Chr. Mannenkoor Stadskanaal, o.l.v. dirigent Johan Pots, haar muzikale medewerking verlenen.

Kinderoppas:

Voor de jongste kinderen is er tijdens de zondagsschool opvang in de Weme. Voor vragen hieromtrent kunt u contact opnemen met Patrick Rodermond via het <contact>menu op deze site.  De volgende data is er kinderopvang: 13 november en 27 november.


Liedboek met grote letters: 

Voor mensen die moeite hebben met het lezen van het liedboek is op verzoek de tekst van de liederen in groot lettertype beschikbaar. Wilt u hiervan gebruik maken kunt u dit aangeven bij onze kosteres Lammy van Urk.


Onderhoud kerk:

De afgelopen tijd is er gewerkt aan het onderhoud van onze mooie kerk. Al het verfwerk aan de buitenkant is opnieuw gedaan en de oostgevel is gedeeltelijk opnieuw ingevoegd. Verder heeft het orgel een opknapbeurt gehad. Er is gewerkt aan de stemming. De groene vlakken achter de ornamenten zijn verwijderd en de ornamenten zijn opnieuw geverfd.


Bijbels Culinair:   

Op maandag 28 november gaan we weer verder met Bijbels Culinair. De middag begint om 15.00 uur in de Weme met het voorbereiden en koken van de maaltijd waarna we om ca.18.00 uur aan tafel gaan. Komt u eten of meehelpen met koken, graag even aanmelden. Mondeling, per telefoon  of  e-mail!  Tel. 551251 of via het <contactmenu> op deze site. De kosten zijn ca. 7,50 per  persoon.


Najaars /Boekenmarkt:           

Op zaterdag 15 oktober is weer de najaars / Boekenmarkt gehouden. Mede door de inzet van vele vrijwilligers kunnen we weer terugkijken op een bijzonder succesvolle dag. De opbrengst van deze markt zal ten goede komen aan het onderhoud van onze kerk.

Heeft u spulletjes over wat geschikt is voor de bazaar van 2017 zoals glaswerk, porselein, boeken, speelgoed enz. kunt u bellen met : Albert Zwiers 0524-551414 of Roelof Kamps 0524-222762. Wij komen het graag bij u halen.


Agenda tot eind 2016

6 November:   Oogstdienst m.m.v. Chr. Mannenkoor Stadskanaal.

13 November:  viering Heilig Avondmaal.

20 November:  Laatste zondag van het kerkelijk jaar.

24 December:  kerstnachtdienst m.m.v. Mannenkoor HEM uit Oosterhesselen.

Groet van de gemeente

De Bloemen van vorige week zondag zijn gegaan naar: Mevr. Bras uit de Selkersgoorn  en de kaart is gezonden naar: Dhr. Smit in het Aleida Kramer verpleeghuis.

Koffiedrinken

Na de dienst is er gelegenheid een kop koffie te drinken achter in de kerk. U bent hiervoor van harte uitgenodigd

Doppenactie

U kunt uw doppen deponeren in de mand voor in de kerk. Hiermee steunen wij de actie hulphond. ( zie ook het bericht, op de Nieuwspagina,  menu – Laatste Nieuws – )