De voorganger van vanochtend is Ds. Den Braanker, en de organist is Dre Kruizinga

De collecte tijdens de dienst is voor het Binnenlands diaconaat, “Steun kinderen en jongeren in De Glind”, en de uitgangscollecte voor de instandhouding van de eredienst in Dalen.

Volgende week zondag  12 maart is er om 10.00 uur weer dienst. Voorganger in deze dienst  is Ds. De Boer uit Dalen.

Lied van de maand:

Voor de dienst zingen we het lied van de maand. Voor de maand maart is dit: Lied 790.

 


Kinderoppas: 

Voor de jongste kinderen is er tijdens de zondagschool kinderopvang in de Weme. Voor vragen hieromtrent kunt u contact opnemen met: Patrick Rodermond, telefoon 0524-795028 of via het <contact>menu op deze site. Er is weer kinderoppas: 13 maart, 26 maart.


Dienst Selkersgoorn: 

Donderdag 9 maart is er weer een dienst in de Selkersgoorn.  Aanvang van deze dienst is 14.30 uur en de voorganger is Ds. Den Braanker.


In de diensten:

26 maart   Afscheid en bevestiging van ambtsdragers

2 april    Dienst , m.m.v. het Christelijk Groot Gemengd Koor Stadskanaal/Muntendam o.l.v. dirigent Johan Pots en soliste Judith Sportel, piano Jimco Zijlstra en orgel, Ronald IJmker.


Bijbels Culinair:  

Op woensdag 22 maart gaan we weer verder met Bijbels Culinair. Er zal weer een heerlijk menu worden samengesteld. De middag begint om 15.00 uur in de Weme met het voorbereiden en koken van de maaltijd waarna we om ca.18.00 uur aan tafel gaan. Aan u de keus om vanaf 15.00 uur mee te helpen met de voorbereiding of om 18.00 uur aan te schuiven voor de maaltijd. U mag ook gewoon vanaf 15.00 uur of 16.00 uur komen voor de gezelligheid  Opgeven hiervoor kan via: Tel. 551251 of via het <contact>menu op deze site.


Bidden is…..   Bidden is vragen, bidden is soms klagen of protesteren.   Bidden kan ook danken zijn, danken voor het leven, voor alles wat bestaat. Het meest beroemde gebed is het Onze Vader, het is het gebed dat Jezus leerde aan zijn leerlingen.


Agenda

22 maart:   Bijbels culinair

2 April:       Dienst m.m.v. Gemengd koor Muntendam / Stadskanaal

8 April:       Eerste inzameling van goederen voor de bazaar.

Groet van de gemeente

De Bloemen van vorige week zondag zijn gegaan naar : Mevr. Salomons Brinkweg 1 en de kaart is gezonden naar: Mevr. G. Meppelink Burg. Ten Holteweg 9.

Koffiedrinken

Na de dienst is er gelegenheid een kop koffie te drinken achter in de kerk. U bent hiervoor van harte uitgenodigd

Gedoopt met water

Gedoopt met water                                             

in Zijn naam                            

Levensweg om heen te gaan                                          

Niets heb je te vrezen                            

God zal altijd bij jou wezen