De voorganger van vanochtend is Ds. Den Braanker en de organist is Geert Meendering

De collecte tijdens de dienst is voor het Wereld Diaconaat: Steun ouderen in Moldavië en de uitgangscollecte voor de instandhouding van de eredienst in Dalen.

Volgende week zondag 26 maart is er om 10.00 uur weer dienst. Voorganger in deze dienst is Ds. Den Braanker uit Dalen.  In deze dienst zal van 2 ambtsdragers afscheid worden genomen en zullen 2 ambtsdragers worden bevestigd.

LIED VAN DE MAAND

Voor de dienst zingen we het lied van de maand.  Voor de maand maart is dit: Lied 790.


KINDEROPPAS 

Voor de jongste kinderen is er tijdens de zondagsschool opvang in De Weme. Voor vragen kunt u contact opnemen met Patrick Rodermond via het <contactmenu> op deze site. De volgende data is er weer kinderopvang. 26 mrt. 9 april en 16 april


IN DE DIENSTEN

 2 april. Dienst, m.m.v. het Christelijk Groot Gemengd Koor Stadskanaal/Muntendam o.l.v. dirigent Johan Pots en soliste Judith Sportel, piano Jimco Zijlstra en orgel, Ronald IJmker.


MUZIEK 

Op dinsdag 28 maart vindt om 20.00 uur in de Weme een muziekavond plaats die georganiseerd wordt door het Leerhuis van de Zanddorpen en gewijd is aan de Matthäuspassion van Johann Sebastian Bach. Ds. Peter den Braanker zal de inleiding verzorgen en muziek uit deze beroemde passie laten horen.             Hartelijk welkom!

BIJBELS CULINAIR 

Op woensdag 22 maart gaan we weer verder met Bijbels Culinair. Er zal weer een heerlijk menu worden samengesteld. De middag begint om 15.00 uur in de Weme met het voorbereiden en koken van de maaltijd waarna we om ca.18.00 uur aan tafel gaan.  Aan u de keus om vanaf 15.00 uur mee te helpen met de voorbereiding of om 18.00 uur aan te schuiven voor de maaltijd. U mag ook gewoon vanaf 15.00 uur of 16.00 uur komen voor de gezelligheid Opgeven hiervoor kan via Tel. 551251 of via het <contact>menu op deze site.


 DIACONIE

De diaconie heeft besloten om een gift te doen van € 300.00 aan giro 555  i.v.m.  De hongersnood in Afrika.


Agenda

22 maart: Bijbels culinair.

28 Maart:  Muziekavond in de Weme gewijd aan de Matthäuspassion.

2 April:  Dienst m.m.v. Gemengd koor Muntendam/ Stadskanaal.

8 April:  Eerste inzameling van goederen voor de bazaar.

8 April:  Concert van Dimensions Juniors.  Aanvang 16.00 uur.

Groet van de gemeente

De Bloemen van vorige week zondag zijn gegaan naar: Jannie Houkes Kolkakkers 47 en de kaart is gezonden naar: Mevr. Bras Maandehof 38

Koffiedrinken

Na de dienst is er gelegenheid een kop koffie te drinken achter in de kerk. U bent hiervoor van harte uitgenodigd!

Kaartverkoop:

Na de dienst is er weer kaartverkoop achter in de kerk.