Op ZATERDAG 8 APRIL zullen de Dimensions Juniors net als vorig jaar een spetterend concert geven in DALEN. Met een pakkend, vrolijk en humoristisch programma, met de titel ‘wie (niet) weg is, is gezien’ vertellen de Dimensions Juniors over een God die je altijd blijft zien en die er altijd voor je is. Door de vrolijke liedjes, stoere dansjes en het spannende verhaal, is dit een concert die voor jong en oud een feestje is!

Het concert, wat in de Dorpskerk wordt gehouden, werd door de Dimensions Juniors, afgekort ook wel DJ’s genoemd, ingestudeerd in een kampweek tijdens de zomervakantie. Daarvoor deden alle DJ’s, die allemaal in de leeftijd van acht tot twaalf jaar zijn, auditie in zingen en dansen. De leden van de groep hebben dat allemaal succesvol gedaan en hebben vervolgens alle liedjes en een aantal choreografieën ingestudeerd.
Afgelopen seizoen hebben de DJ’s opgetreden in verschillende plaatsen zoals Harlingen, Haren, Emmen, Hoogeveen, Vriezenveen en Heerenveen. Het concert is Dalen is het slotconcert van dit seizoen. Het belooft een mooie show te worden!

Dit wil je toch niet missen?! Kom daarom zaterdagmiddag 8 april naar de Dorpskerk aan de hoofdstraat 25 in Dalen. De kerk gaat open om 15:30 uur en het concert begint om 16:00 uur (en duurt ongeveer 5 kwartier). Neem je broertjes, zusjes, vrienden, vriendinnen, buren, ouders, opa’s en oma’s mee, want iedereen is welkom! De toegang is gratis, maar het is mogelijk om een vrijwillige bijdrage te geven tijdens de collecte.