Nu eens geen avondje Facebooken en Netflixen? Zet die telefoon en laptop uit en kom luisteren naar bijzondere verhalen in het Thomastheater, donderdag 25 januari 2018, 20.00 uur.

Gratis en voor alle leden van de Protestantse Kerk!

Wat deed Rob Visser, stadspredikant van Amsterdam, na de aanslag tijdens Koningsdag in Apeldoorn? Waarom keerde zeezeiler Henk de Velde weer terug naar Nederland, terwijl hij had gezegd dat hij voorgoed zou wegvaren? Wat deed koopvaardijpredikant Helene Perfors op een spookschip? Hoe probeerde Willemijn de Jong vroeger een nieuw hartje te krijgen?

In een klein theater vertellen deze mensen u waargebeurde verhalen uit hun leven. Tijdens de avond wordt ook het nieuwe ledenmagazine van de Protestantse Kerk gelanceerd. Daarnaast klinkt er mooie muziek en is er na afloop een gezellige borrel.

De avond is een initiatief van de Protestantse Kerk in Nederland en wordt samen met de Protestantse Kerk Amsterdam georganiseerd. Vanaf 19.30 uur is het Thomastheater open; de avond begint om 20.00 uur. Van harte welkom!

Locatie

Thomastheater Amsterdam, Pr. Irenestraat 36, 1079 VW Amsterdam (vlakbij station Amsterdam Zuid)

<klik> hier voor opgave (via de website van de Protestantse Kerk Nederland)