De kerk als vindplaats van geloof, hoop en liefde: dat staat centraal in het nieuwe ledenmagazine Petrus van de Protestantse Kerk.

Gevarieerd

Het magazine Petrus biedt een gevarieerd aanbod aan verhalen; verhalen uit de wereld van nu en van de betrokkenheid van gemeenteleden dit dit binnen de kerk laten zien.  Het blad ligt ter inzage in onze kerk.

Binnenkort kunt u een interview aantreffen over de bloemen in onze dorpskerk.

Overzicht ‘Bloemen in de kerk’ Foto’s: Kees Matthijsse

De redactie van het blad heeft Lies Matthijsse hierover benaderd. Lies heeft hen hierover uitgebreid verteld. Wilt u precies weten wat ze gezegd heeft, lees dan het artikel in het blad Petrus wat binnenkort gaat verschijnen.

In Petrus leest u kleine en grote verhalen over mensen en lokale protestantse kerken in heel Nederland. Verhalen over hoe samen kerkzijn mensen troost, hoop en zin geeft. Hoe nieuwe initiatieven als Kliederkerk of pioniersplekken voor nieuw elan zorgen. Hoe mensen soms twijfelen en toch blijven zoeken. Hoe de kerk hulp biedt aan mensen in nood. Petrus komt vier keer per jaar uit en wordt uitgegeven door de Protestantse Kerk. Doel van het blad is om lezers te inspireren.

Meer informatie over het lidmaatschap op de <site> van de

Protestantse Kerk Nederland