De voorganger van vanochtend is Ds. Den Braanker en de organist is Harry Bosma De collecte tijdens de dienst is voor de Diaconie en de uitgangscollecte is voor de instandhouding van de Eredienst hier in Dalen.

Volgende week zondag 19 mei is er om 10.00 uur weer dienst. De voorganger zal dan zijn Ds. Den Braanker uit Dalen en zal muziekvereniging “Volharding” muzikale medewerking verlenen aan deze dienst.

Lied van de maand

Voor de dienst zingen we het lied van de maand. Voor de maand mei is dit lied 633.


Kinderoppas

Voor de jongste kinderen is er tijdens de zondagsschool kinderoppas in de Weme. Voor vragen kunt u contact opnemen met Patrick Rodermond via het <contact>menu op deze site.  De volgende data is er weer kinderopvang: 19 mei en 2 juni.


Groet van de Gemeente

De bloemen van de vorige week zijn gegaan naar: Dhr. R. Dijkstra Stationsstraat 20, Dalen en een kaart is gezonden naar:  Mevr. G. Wierts De Kamp 4, Dalen.


Kaartverkoop

Na de dienst van vanmorgen (12-05) is er weer kaartverkoop achter in de kerk.


Roparun

De Roparun is een estafetteloop met startlocaties in Parijs en Hamburg en een gezamenlijke finish in Rotterdam. Een Roparunteam bestaat uit maximaal acht lopers die dus ieder gemiddeld zo’n 65 kilometer lopen oftewel meer dan anderhalve marathon(!).

Naast de sportieve inspanning, moet er ook een inspanning geleverd worden om geld op te halen voor het doel. Teams doen dit door het organiseren van allerlei acties. Denk hierbij aan het inpakken van boodschappen, het wassen van auto’s, het houden van collectes en het zoeken naar sponsors. Ook zijn de leden van een team verplicht Roparun loten te verkopen waarvan de opbrengst ten goede komt aan het doel.

De drie teams met de hoogste opbrengst en de vier teams die een prijs hebben gewonnen naar aanleiding van hun gelopen snelheid worden gehuldigd tijdens het eindfeest van de Roparun wat een aantal weken na de finish plaatsvindt. Op die avond wordt ook de totale opbrengst van de Roparun bekend gemaakt. De afgelopen 27 edities van de Roparun is al meer dan 84 miljoen euro opgehaald voor zorg voor mensen met kanker.


Agenda

19-5-2019  10.00 uur.

Eredienst Ds. Den Braanker m.m.v. Muziekvereniging Volharding


26-5-2019  10.00 uur

Eredienst Ds. Den Braanker


2-6-2019 10.00 uur. 

Eredienst  Ds. Lamberts – Niers Coevorden


9-6 – 2019  10.00 uur.

Eredienst ds. Den  Braanker  Pinksteren


9-6 – 2017 13.00-17.00 uur

Roparun door de kerk


16-6 – 2019 10.00 uur.

Eredienst Ds. Den Braanker


23-6 – 2019  10.00 uur.

Eredienst Ds. Den Braanker


30-6 – 2019  10.00 uur. 

Ds. Den Braanker Viering Heilig Avondmaal