Mededeling Dorpskerk Dalen.

Vanaf heden, 16 december 2020,
 tot en met in ieder geval 19 januari 2021
zijn er alléén online diensten vanuit onze kerk.

 

Via www.dorpskerkdalen.nl kunnen alle diensten worden bekeken en beluisterd. Zowel op het reguliere aanvangstijdstip van de dienst als op een later tijdstip.

Het CIO – Interkerkelijk contact in overheidszaken-, PKN en het RIVM adviseren religieuze instanties alleen online diensten te houden.

We respecteren vanzelfsprekend het advies van onze overheid. Als kerk zijn we onderdeel van de samenleving  en solidair met de beperkende maatregelen.

Wel is onze kerk de komende tijd iedere zondagmiddag van 13.00 – 15.00 opengesteld. Iedereen die daar behoefte aan voelt kan naar binnen gaan om even rust te zoeken, te bidden of te mediteren. Er zal altijd een predikant of een kerkenraadslid aanwezig zijn. Omdat ook de normaal druk bezochte dienst op kerstavond niet door kan gaan maken we een film.

Vanaf 24 december 17.00 uur is via dezelfde site deze film te bekijken,  die zowel binnen als buiten onze kerk wordt opgenomen. Het Kerstevangelie wordt gelezen en er is een overdenking door Ds. Peter den Braanker. Verder medewerking van diverse mensen, onder andere de kinderen van de zondagschool, jeugd van de catechisatie, Geert Meendering op orgel en piano,  Greetje Pos op dwarsfluit en Frans de Boer, zang. Ook zullen er opnamen zijn van mooie sfeervolle kerstplaatjes uit onze dorpen.

 

We wensen iedereen een heel goede kersttijd en bovenal:

Een gezond 2021 !

 

Namens de Kerkenraad Dorpskerk Dalen

Hanneke Koops