De voorganger van vanmorgen is Ds. Den Braanker.

De organist van deze morgen is Ronald Knol en de pianist is Harold Kooij.

Tijdens de dienst is er geen collecte maar staan bij de uitgangen collecteschalen. De opbrengst van de collecte is bestemd voor de diaconie en instandhouding van de kerk in Dalen.

Volgende week zondag 14 november is er weer dienst om 10.00 uur. Voorganger zal dan zijn Ds. Den Braanker uit Dalen. In deze dienst vieren wij het Heilig Avondmaal.


Lied van de maand:

Voor de dienst zingen wij het lied van de maand.  Voor november is dit lied 725


Groet van de gemeente.

De bloemen van vorige week zijn gegaan naar:  Mevr. Sibon-Wassen aan de Hoofdstraat in Dalen en een kaart is gestuurd naar Dhr. T. Kalkdijk aan de Kruisstraat en naar Mevr. G. Salomons aan de Brinken, allebei ook in Dalen.


Autodienst.

Degene die gebruik wenst te maken van de autodienst om de kerkdienst te bezoeken wordt verzocht uiterlijk zaterdagmiddag voor de betreffende dienst contact op te nemen met de chauffeur die vermeld staat bij de betreffende datum.  I.v.m. de nog van kracht zijnde corona maatregelingen is het dragen van een mondkapje tijdens de autorit nog verplicht.

14 nov Henk Dekker (tel. 223742) 


Beheerder gezocht:

Wij zijn op zoek naar een beheerder voor de Weme. Tevens zoeken wij naar vrijwilligers die periodiek willen helpen met de schoonmaak. Heeft u interesse, dan kunt u contact opnemen met Geertje Goelema.  Telefonisch: 06-40351860,  of via het <contactmenu> op deze site.      


Stadskanaalster mannenkoor

Wij waren blij dat na een periode van beperkingen een lange traditie weer voortgezet kon worden.  Het Christelijk Mannenkoor Stadskanaal zou medewerking verlenen aan de Oogstdienst, van vandaag. Tijdens de laatste persconferentie van de regering werden weer een aantal maatregelen afgekondigd en werd aangedrongen de anderhalve meter afstand weer in acht te nemen. Dit heeft ons doen besluiten, hoe spijtig het ook is, het koor af te zeggen. Gelukkig hebben Harold Kooij en Ronald Knol, dirigent en organist van het koor aangeboden muzikaal aan de dienst mee te willen werken. Dit aanbod is in dank aanvaard zodat het toch een bijzondere dienst wordt.


 Agenda

Zo. 14 november 10.00 uur

Ds. Den Braanker.

Viering Heilig Avondmaal.


Zo. 14 november.

Na de dienst verkoop van kerstkaarten.


Zo. 21 november 10.00 uur.

Ds. Den Braanker.

Laatste zondag van het kerkelijk jaar.


Zo. 28 november 10.00 uur.

Ds. L. van der Veer uit Oosterhesselen

1e advent


Z0. 5 december 10.00 uur

Ds. Den Braanker

2e advent


Z0. 12 december 10.00 uur

Ds. Den Braanker

3e advent