De voorganger van vanmorgen 3e Advent is: Ds. Den Braanker

en de organist deze morgen is: Bert v/d Klis

Volgende week zondag 19 december is er weer dienst om 10.00 uur. Voorganger zal dan zijn: Mevr. Maatjes uit Oosterhesselen


Lied van de maand:

Voor de dienst zingen wij het lied van de maand. Voor de maand december is dit lied 445.


Collectes:

Tijdens de dienst is er geen collecte maar bij de uitgangen staan collecteschalen. De opbrengst is bestemd voor de diaconie en de kerk. Omdat het alsmaar moeilijker wordt contant geld te storten vragen wij u zoveel mogelijk middels collectemunten uw gift te geven. Op doordeweekse avonden kunt u de munten halen op Meester Cassastraat 62 (0524-795028).  U kunt de munten contant betalen of het bedrag later overmaken.


Groet van de gemeente:

De bloemen van vorige week zijn gegaan naar: Mevr. Bouwers Weiert 16, in Dalen en een kaart is gestuurd naar: Mevr. Dekker in Wachtum.


Corona maatregelen

Het dragen van mondkapjes is weer verplicht bij binnenkomst, het begeven naar de plaats en bij het verlaten van de kerk. Ook dient u 1,5 meter afstand van elkaar te houden. De liedboeken kunnen blijven liggen en is er voorlopig na de dienst geen gelegenheid gezamenlijk koffie te drinken.


Kerstnachtdienst:

Ook zal er evenals vorig jaar geen normale kerstnachtdienst zijn. Er zal een online dienst worden gemaakt. Aan deze dienst zal worden meegewerkt door de bekende zandtovenaar Gert van der Vijver, een muziekgroep van De Breiberger Muzikanten en organist Jouke Hordijk.      Voorganger zal zijn onze eigen predikant Ds. Peter Den Braanker.

De dienst begint om 21.00 uur en is te volgen via de website van de kerk: www.dorpskerkdalen.nl en via kerkomroep Nederland: www.kerkomroep.nl

Meer informatie over deze speciale kerstnachtviering <klik hier>


Agenda

Zondag 19 december 10.00 uur 4e advent

Mevr. Maatjes,  Oosterhesselen


Vrijdag 24 december 21.00 uur

Ds. Den Braanker   Online Kerstnachtdienst


Zaterdag 25 december 10.00 uur

Ds. Den Braanker 1e kerstdag

m.m.v. Lammy van Urk en Sjouke van der Veen.


Zondagmorgen 26 december en vrijdagavond 31 december is er geen dienst!