De voorganger van vanmorgen 4e Advent is: Drs. J. Maatjes uit Oosterhesselen en de organist van deze morgen is: Dré Kruizinga.

Vrijdag 24 december is er een online dienst om 21.00 uur. Voorganger zal dan zijn: Ds. Den Braanker

Zaterdag 25 december 1e kerstdag is er om 10.00 dienst. Voorganger zal dan zijn Ds. Den Braanker. Aan deze dienst zal muzikaal worden meegewerkt door Lammy van Urk en Sjouke van der Veen.


Lied van de maand:

Voor de dienst zingen wij het lied van de maand. Voor december is dit lied 445


Collectes:

Tijdens de dienst is er geen collecte maar bij de uitgangen staan collecteschalen.  De opbrengst is bestemd voor de diaconie en de kerk. Omdat het alsmaar moeilijker wordt contant geld te storten vragen wij u zoveel mogelijk middels collectemunten uw gift te geven.


Groet van de gemeente

De bloemen van vorige week zijn gegaan naar: Mevr. G. Smits Grondzeiler 9  in Dalen en een kaart is gestuurd naar: Mevr. G. Lamberts Hoofdstraat 138 Dalerveen.


Corona maatregelen:

Het dragen van mondkapjes is weer verplicht bij binnenkomst, het begeven naar de plaats en bij het verlaten van de kerk. Ook dient u 1,5 meter afstand van elkaar te houden. De liedboeken kunnen blijven liggen en is er voorlopig na de dienst geen gelegenheid gezamenlijk koffie te drinken.


Kerstnachtdienst:

Ook zal er evenals vorig jaar geen normale kerstnachtdienst zijn. Er zal een online dienst worden gemaakt. Aan deze dienst zal worden meegewerkt door de bekende zandtovenaar Gert van der Vijver, een muziekgroep van De Breiberger Muzikanten en organist Jouke Hordijk.    Voorganger zal zijn onze eigen predikant Ds. Peter Den Braanker.

De dienst begint om 21.00 uur en is te volgen via deze website van de kerk en via kerkomroep Nederland:

www.dorpskerkdalen.nl

www.kerkomroep.nl


Agenda

24 december 21.00 uur

online dienst     Ds. Den Braanker


25 december 10.00 uur

1e kerstdag ds. Den Braanker

m.m.v.Lammy van Urk en Sjouke van der Veen.


  • Zondag 26 december en Oudejaarsavond 31 december

.          is er geen dienst in onze Dorpskerk van Dalen!