Welkom in mijn wereld.

Vandaag is er een ontroerende en swingende kerkdienst rond het leven, talent, tragiek en geloof van Elvis Presley. Het is dit jaar 45 jaar geleden dat the King of Rock ‘n’ Roll overleed, maar hij inspireert nog steeds. Dominee Fred Omvlee is Elvis fan en leidt ons langs de levenslessen en gospels van Elvis. ‘Zelfs al eindig je als Elvis, je valt niet uit Gods hand’,        is het evangelie in een notedop. Dat is Amazing Grace’.  M.m.v. het Elvis -Gelegenheidskoor uit Dalen, Aalden, Gees en Sleen.  De voorganger is  Ds. Fred Omvlee uit Monnickendam.


Koffie/thee:

 Iedereen is van harte welkom om na de dienst, achter in de kerk, samen een kop koffie/thee te drinken en elkaar te ontmoeten en na te praten.


Dienst volgende week zondag:

Volgende week zondag 30 oktober  gaat een oude bekende voor in onze Dorpskerk: Ds. H G Jumelet uit Erica. Jouke Hordijk bespeelt dan het orgel.


De Collectes van vandaag:

Tijdens de dienst is er geen rondgangscollecte,  maar bij de uitgangen staan collecteschalen, voor de diaconie (Voedselbank Zuid-Oost Drenthe) én voor de kerk. En natuurlijk de Collectebussen voor het Diaconieproject. Collectemunten hebben de voorkeur en deze zijn verkrijgbaar aan de Mr. Cassastraat 62 in Dalen. Tel. 0524 795028


 Inspiratie:

Vraag niet wat de wereld nodig heeft

Vraag wat jou tot leven brengt én ga het doen.

Want wat de wereld nodig heeft,

zijn mensen die tot leven zijn gekomen.                                                            .                                        Howart Thurman (dominee en filosoof)


Zondagsschool in oktober:

 Volgende week zondag 30 oktober is er weer zondagsschool in de Weme. Alle kinderen zijn dan van harte welkom. In november 2022 zijn de data 6 en 20 nov.


Startzondag project Diaconie:

Vanaf Startzondag staan er iedere zondag de collectebussen voor het diaconieproject van 2022: ‘Stichting Duofietsen’ – Werkgroep Dalen’. Dit diaconieproject duurt t/m de Oogstdienst van 6 nov. 2022.  Een project in eigen dorp!  Van harte aanbevolen!


Autodienst:

Volgende week zondag 30 oktober 2022  heeft Hanneke Koops autodienst. Graag de zaterdag, voor de dienst, even bellen met Hanneke. Tel. 06 48425561


Oogstdienst:

De jaarlijkse Oogstdienst wordt gehouden op zondag 6 november 2022. In de Oogstdienst danken we voor alles wat wij het afgelopen jaar mochten ontvangen. In deze dankdienst is er medewerking van het Christelijk Mannenkoor Stadskanaal o.l.v. dirigent Harold Kooij en organist Ronald Knol.


Groet van de gemeente:

Vorige week zondag waren de bloemen voor mevr. T  v d Sleen, Burg. Fonteinstraat 2. Een kaart met een groet van onze gemeente, is verstuurd naar mevr. W Vleems-Meijering, Maandehof 37, allebei in Dalen.


Agenda                                        

Zondag 6 november   10.00 uur  Oogstdienst

Ds. Peter den Braanker

m.m.v. Christelijk Mannenkoor Stadskanaal.


Zondag 13 november – 10.00 uur

Ds. Peter den Braanker

Viering Heilig Avondmaal


Zondag 20 november – 10.00 uur

Ds. Peter den Braanker

Laatste zondag kerkelijk jaar