Vandaag, zondag 6 november, is het de Oogstdienst van dit jaar, waarin wij danken voor alles wat wij het afgelopen jaar mochten ontvangen.

 

Dankjewel voor alle dagen,

dat je mij laat stralen.

Dankjewel voor alle keren,

dat je mijn verdriet komt halen

Dankjewel voor alle dagen

dat je mij weer hoop hebt gegeven.

Dankjewel voor alle keren

dat je er bent met wijze raad

En dankjewel voor alle dagen

dat je luistert en met me praat

Dankjewel

 

In deze dankdienst gaat voor Ds. Peter den Braanker en muzikale medewerking wordt verleend door het  Christelijk Mannenkoor Stadskanaal o.l.v. dirigent Harold Kooij en de organist  is Ronald Knol.

Iedereen is van harte welkom om na de dienst, achter in de kerk, samen een kop koffie/thee te drinken en elkaar te ontmoeten en na te praten.


Dienst van volgende week zondag:

Zondag 13 november vieren wij het Heilig Avondmaal. In deze viering van brood en wijn gaat voor Ds. Peter den Braanker. De organist is dan Geert Meendering.


De Collectes van vandaag:

Tijdens de dienst is er geen rondgangscollecte. Bij de uitgangen zijn er de schalen voor de diaconie (Diaconieproject Duofietsen-Dalen) én voor de kerk. Collectemunten hebben de voorkeur en deze zijn verkrijgbaar aan de Mr. Cassastraat 62 in Dalen. Tel. 0524 795028   Vandaag kunt u de munten ook kopen, na de dienst, in de consistoriekamer.


Zondagsschool in november:

In november is er op 13 en 27 nov. weer zondagsschool in de Weme, Hoofdstraat 24 en in december op zondag 11 december. Verdere indeling van december volgt nog. Alle kinderen (ook vriend-en vriendinnetjes) zijn van harte welkom.


Groet van de gemeente:

Vorige week zondag 30 oktober waren de bloemen voor de fam. Dekker, Hakstee 6 in Wachtum. En een kaart, met een groet van de gemeente, was voor mevr. J Hogeterp, aan de Laveringsveen 30 in Dalen.


Autodienst:

Volgende week zondag 13 november, is Henk Dekker de chauffeur van de autodienst. Graag uiterlijk de zaterdag v d dienst, bellen met Henk Tel. 0524 223742


Project van Startzondag t/m Oogstdienst:

Startzondag project Diaconie: Vanaf Startzondag stonden er iedere zondag de collectebussen voor het diaconieproject van 2022: ‘Stichting Duofietsen’ – Werkgroep Dalen’. Vandaag is de afsluiting van dit project. Dit project wordt van harte aanbevolen!


Kaartverkoop:

Volgende week zondag 13 november heeft Hennie de kaartentafel met kerstkaarten weer klaar staan. Na de dienst is er dan weer gelegenheid om deze kaarten te kopen. Van harte aanbevolen!


Bijbels Koken:                                                                                                                                       

Op donderdag 24 november is er weer “Bijbels Koken”. We hopen dat we u weer kunnen verwelkomen en als vanouds een gezellige en smaakvolle maaltijd zullen hebben. Degene die mee wil helpen met koken is om 15.00 uur welkom in de Weme. Om 18.00 uur gaan we aan tafel. Er zal een kleine bijdrage in de kosten gevraagd worden. Volgende week meer info!


 Agenda                              

Zondag 20 november – 10.00 uur

Ds. P den Braanker   Laatste zondag kerkelijk jaar


Zondag 27 november – 10.00 uur

Ds. L van der Veer Oosterhesselen.  1e Advent


Zondag 4 december – 10.00 uur

Ds. P den Braanker    2e Advent