Fijn dat u onze kerkdienst(en) wil meebeleven.

*Klik op de muzieknoot, om de kerkdienst (naar keuze) te beluisteren.

*Voor het raadplegen van de liturgie van de eredienst, klik op de knop liturgie (boven de muzieknoot) bij de betreffende dienst.

*Het derde icoontje is om de dienst te volgen met beeld en geluid.

De komende tijd zijn, vanwege het Coronavirus, de kerkdiensten uitgesteld en alleen online te beluisteren en/of te bekijken. Door overbelasting op de Kerkzender, zijn er om die reden op zondagmorgen rond 10.00 uur veel storingen en is er ook vaak op dat moment geen beeldcontact mogelijk.

Wat is de beste manier om te kijken of te luisteren?

We zetten het voor u op een rijtje:

  1. U kiest op de zondagmorgen om 10.00 uur voor luisteren; bij alleen luisteren zijn er geen problemen, dit lukt vrijwel altijd. U kunt de dienst dan LIVE meemaken.
  2. Voor een goede beeldverbinding kiest u, op een later tijdstip, voor kijken. U kunt de dienst dan volledig en storingsvrij bekijken en beleven.
  3. Kiest u wel voor LIVE kijken, schakel dan een half uur van tevoren in; de kans op verbinding is dan groter.
  4. Komt de dienst niet in beeld op de aangegeven tijd, of er zijn problemen, klik dan op de link naast de adresregel> ‘Deze pagina opnieuw laden’. Soms, is het probleem daarmee opgelost.
  5. Ook kan het gebeuren, dat geluid en beeld niet synchroon lopen. Jammer, maar op dat moment kunt u (en ook wij) daar niets aan doen.