Koor Polyphonie, 15 maart, in de Dorpskerk in Dalen

Publicatiedatum: 

Het Christelijk groot gemengd koor Polyphonie werkt mee in de dienst van 15 maart. Het Christelijk groot gemengd koor Muntendam Stadskanaal was een koor dat tot 1 april 2019 bestond uit twee koren t.w. Looft den Heer uit Muntendam en Polyphonie uit Stadskanaal. Johan W. Pots is 61 jaar dirigent geweest en heeft besloten te… Lees verder »

Bijbels Koken – 26 februari 2020

Publicatiedatum: 

Op woensdag 26 februari is er weer ‘Bijbels Koken’. Degenen die mee willen helpen met koken zijn om 15.00 uur welkom in de Weme. Om 18.00 uur gaan we aan tafel. Er zal een kleine bijdrage in de kosten gevraagd worden. In verband met het inkopen doen vragen wij u om zich van tevoren op… Lees verder »

Ichtuskoor in de dienst van 23 februari

Publicatiedatum: 

Op zondag 23 februari zal het Ichtuskoor uit Emmen haar medewerking verlenen aan de dienst in onze Dorpskerk. Het koor staat onder leiding van dirigent Frits Vugteveen. De dienst begint om 10.00 uur, de voorganger is Ds. Peter Den Braanker uit Dalen. Het Ichthuskoor is opgericht in februari 1965. De  leden van het koor zijn… Lees verder »

Stamppottenbuffet – 16 februari 2020

Publicatiedatum: 

De Activiteitencommissie organiseert het jaarlijkse stamppottenbuffet op zondagmiddag 16 februari, aanvang 16.45 uur. Tal van vrijwilligers bereiden een smakelijke maaltijd. Zij trakteren ons op Stamppot Boerenkool, Hutspot, Hete Bliksem of Stamppot Zuurkool.  En natuurlijk is er volop gelegenheid om bij te praten. Doe gezellig mee en kom zondagmiddag 16 februari naar De Weme. Om enigszins… Lees verder »

Eerste lustrum (ver)nieuwde kerkwebsite!

Publicatiedatum: 

*Nieuws van de kerkwebsite Eind 2014 was voor een gedeelte al de nieuwe kerkwebsite  gereed en in de loop van januari 2015 ging, na maanden van voorbereiding, de kerkwebsite volledig online. Een website, met veel uitbreidingsmogelijkheden, duidelijke hoofdmenu’s, veel submenu’s, heel veel foto’s, maar vooral een site waarin onze mooie kerk centraal staat. Vanaf die… Lees verder »

Paaskaars 2020 – Thema ‘de Regenboog’

Publicatiedatum: 

Dit jaar wordt op 12 april 2020 – Eerste Paasdag – de nieuwe paaskaars in onze Dorpskerk binnengedragen. Dit jaar met het thema: ‘De Regenboog’.  De regenboog is volgens Genesis 9:12 het teken van verbond tussen God en alle levende wezens. Uitgespannen tussen hemel en aarde verkondigt hij de vrede tussen God en mensen. Ook… Lees verder »

Nieuwjaarsreceptie 7 januari 2020

Publicatiedatum: 

Uw kerkenraad wenst u allen bijzonder goede en gezegende kerstdagen en een gezellige jaarwisseling! Allen van harte een heel gezond en goed 2020 gewenst!   Wij nodigen u graag uit voor de NIEUWJAARSRECEPTIE  dinsdag 7 januari in De Weme, aanvang 20.00 uur.                   We kunnen elkaar dan… Lees verder »

Mededeling van de kerkenraad

Publicatiedatum: 

December 2019 Binnen uw kerkenraad buigen wij ons deels, zoals dat in ons privéleven of in onze werkkring vaak ook gebeurt, over zaken die dan wel belangrijk, maar ook redelijk op de automatische piloot moeten worden besproken en verwerkt. Denk daarbij aan begrotingen, jaarcijfers, onderhoud van gebouwen en aanschaf van verouderde of stuk gegane gebruiksvoorwerpen.… Lees verder »

Klaar voor Kerkbalans 2020?

Publicatiedatum: 

Thema Kerkbalans 2020 ‘Geef voor je kerk’ De voorbereidingen voor Actie Kerkbalans zijn weer in volle gang. Met het thema ‘Geef voor je kerk!’ werken we volop aan de campagne voor 2020. Net als voor een huishouden is een gezonde financiële situatie belangrijk voor de kerk. Vandaar dat we elk jaar al onze gemeenteleden om… Lees verder »