Zuidenveld tentdienst 14 juli 2019

Publicatiedatum: 

Het tweede weekeind van  juli is er Zuidenveld in Zweeloo en dan is er daar weer een gezamenlijke tentdienst. In de Zanddorpen kerken is er die ochtend, 14 juli, GÉÉN dienst in de dorpskerken. Wij willen graag vervoer regelen voor de mensen die niet zelf willen of kunnen afreizen naar Zweeloo. Verzamelen vóór de dorpskerk… Lees verder »

Mededelingen van de Kerkenraad

Publicatiedatum: 

Beste mensen, het voorjaar is nu echt aangebroken en de zomeractiviteiten naderen. Voor de bazaar zijn al meerdere inzamelochtenden geweest en er zijn al weer heel wat leuke items binnen  gebracht, de schuur bij de familie Lennips begint al weer mooi gevuld te raken! In de kerkenraadsvergaderingen hebben we aandacht geschonken aan het afscheid van… Lees verder »

Ambtsdragers-wisseling

Publicatiedatum: 

Op 31 maart vond het afscheid en de bevestiging van ambtsdragers plaats. Afscheid werd genomen van ouderling Annie Bouwers, diaken Annie Dekker, ouderling-kerkrentmeester Thea Bannink en kerkrentmeester Tinie Dijkstra. Tot diaken werd bevestigd Alita Dorenbos en tot kerkrentmeester werd benoemd Kees Matthijsse. Hieronder een foto van deze feestelijke dienst.   College van kerkrentmeesters: Afscheid Thea… Lees verder »

10 JAAR PARTNERCONTACT RUSE – DALEN.

Publicatiedatum: 

Bericht uit de Zandloper van april 2019 Dit jaar vieren we het 10 jarig contact met onze partner gemeente Ruse in Bulgarije. De tijd vliegt als je het naar de zin hebt, hoor je wel eens. Heel vaak ben je al snel vergeten dat een dergelijk contact er niet ‘ ineens’ is maar dat er… Lees verder »

Bijbels koken op woensdag 3 april 2019

Publicatiedatum: 

Op woensdag 3 april is er weer “Bijbels Koken”. Degenen die mee willen helpen met koken zijn om 15.00 uur welkom in De Weme. Om 18.00 uur gaan we samen aan tafel. Er zal een kleine bijdrage in de kosten gevraagd worden. In verband met het inkopen doen vragen wij u om zich van tevoren… Lees verder »

Inzameldagen bazaar: 16 maart, 13 april en 11 mei

Publicatiedatum: 

De eerstvolgende inzameldagen, voor de bazaar van de zomermarkten, zijn op de volgende zaterdagen:             Datum: 16 maart, 13 april en 11 mei Tijd:      9.30 uur – 11.30 uur We zoeken: boeken, serviesgoed, huishoudelijke apparatuur, cd’s, dvd’s, grammofoonplaten, videogames, speelgoed, verlichting, kleding, bijouterie, wol, schoenen enz. (geen meubels). Het is de bedoeling dat de… Lees verder »

Zondag 17 maart 2019, Christelijk Groot Gemengd Koor, Muntendam-Stadskanaal

Publicatiedatum: 

Op zondag 17 maart a.s., zal in de Eredienst van de zondagmorgen medewerking worden verleend door het Chr. Groot Gemengd koor Muntendam – Stadskanaal. De naam van dit koor is ontstaan door samenvoeging van twee gemengde koren. Deze koren staan onder leiding van Johan W. Pots. Organist van het koor is <Ronald IJmker>. Medewerking wordt… Lees verder »

Standpunt inzake Nashville verklaring

Publicatiedatum: 

Als kerk van Dalen willen we niet voorbij gaan aan de Nashville verklaring zoals die in Amerika is opgesteld en inmiddels door meerdere kerkelijke gemeenten is onderschreven. In deze verklaring wordt onder meer gesproken over absolute definities van huwelijk / relaties en onder andere homoseksualiteit en transgenderisme expliciet afgewezen. Hierin herkennen wij ons als kerkelijke… Lees verder »

Samen aan Tafel – woensdag 23 januari

Publicatiedatum: 

De eerstvolgende keer van “Samen aan Tafel” is op woensdag 23 januari a.s. Degenen die mee willen helpen zijn om 15.00 uur welkom in De Weme. Om 18.00 uur gaan we aan tafel. Er zal een kleine bijdrage in de kosten gevraagd worden. Iedereen hartelijk welkom. In verband met het inkopen doen vragen wij of… Lees verder »

Nieuwe beheerder De Weme

Publicatiedatum: 

Met ingang van 1 januari 2019 heeft de Weme een nieuwe beheerder. Nadat de familie Lennips op 31 december 2017 gestopt zijn als beheerder van de Weme is het beheer een jaar langs op uitstekende wijze gedaan door de activiteitencommissie van onze gemeente. En dan met name door Roelof en Antje Kamps. Per 1 januari… Lees verder »