Bezoek van onze partnergemeente uit Ruse, 4-7 oktober

Publicatiedatum: 

Tienjarig partnercontact Ruse – Dalen Na het succesvolle bezoek van de delegatie uit Dalen aan de partnergemeente in Ruse is het nu de beurt aan onze Bulgaarse vrienden om een bezoek aan ons te brengen. Dit bezoek is gepland in het weekend van vrijdag 4 oktober t/m 7 oktober. (de datum die in de Zandloper… Lees verder »

De Diaconie-actie van 2018

Publicatiedatum: 

Actie tussen startzondag en oogstdienst De diaconie houdt jaarlijks een financiële actie tussen startzondag en oogstdienst voor een bepaald goed doel. Vorig jaar was dat de ondersteuning van hulpbehoevende ouderen in onze partnergemeente Ruse in Bulgarije. Uit hun gelederen kwam het verzoek om financiële hulp, niet voor de kerk zelf, maar direct voor mensen die… Lees verder »

Jubileumreis naar partnergemeente Ruse

Publicatiedatum: 

10 JAAR PARTNERCONTACT RUSE-DALEN Verslag van onze jubileumreis van 14 t/m 18 aug. 2019 Woensdagmorgen de 14de augustus vertrokken wij, vanuit Dalen, voor een reis richting Ruse in Bulgarije. Dit bezoek, wat in het teken staat van ons 10jarig contact/jubileum, bestond deze keer uit een (grote) delegatie van acht personen: Sjouke & Jikkie v d… Lees verder »

Zuidenveld tentdienst 14 juli 2019

Publicatiedatum: 

Het tweede weekeind van  juli is er Zuidenveld in Zweeloo en dan is er daar weer een gezamenlijke tentdienst. In de Zanddorpen kerken is er die ochtend, 14 juli, GÉÉN dienst in de dorpskerken. Wij willen graag vervoer regelen voor de mensen die niet zelf willen of kunnen afreizen naar Zweeloo. Verzamelen vóór de dorpskerk… Lees verder »

Mededelingen van de Kerkenraad

Publicatiedatum: 

Beste mensen, het voorjaar is nu echt aangebroken en de zomeractiviteiten naderen. Voor de bazaar zijn al meerdere inzamelochtenden geweest en er zijn al weer heel wat leuke items binnen  gebracht, de schuur bij de familie Lennips begint al weer mooi gevuld te raken! In de kerkenraadsvergaderingen hebben we aandacht geschonken aan het afscheid van… Lees verder »

Ambtsdragers-wisseling

Publicatiedatum: 

Op 31 maart vond het afscheid en de bevestiging van ambtsdragers plaats. Afscheid werd genomen van ouderling Annie Bouwers, diaken Annie Dekker, ouderling-kerkrentmeester Thea Bannink en kerkrentmeester Tinie Dijkstra. Tot diaken werd bevestigd Alita Dorenbos en tot kerkrentmeester werd benoemd Kees Matthijsse. Hieronder een foto van deze feestelijke dienst.   College van kerkrentmeesters: Afscheid Thea… Lees verder »

10 JAAR PARTNERCONTACT RUSE – DALEN.

Publicatiedatum: 

Bericht uit de Zandloper van april 2019 Dit jaar vieren we het 10 jarig contact met onze partner gemeente Ruse in Bulgarije. De tijd vliegt als je het naar de zin hebt, hoor je wel eens. Heel vaak ben je al snel vergeten dat een dergelijk contact er niet ‘ ineens’ is maar dat er… Lees verder »

Bijbels koken op woensdag 3 april 2019

Publicatiedatum: 

Op woensdag 3 april is er weer “Bijbels Koken”. Degenen die mee willen helpen met koken zijn om 15.00 uur welkom in De Weme. Om 18.00 uur gaan we samen aan tafel. Er zal een kleine bijdrage in de kosten gevraagd worden. In verband met het inkopen doen vragen wij u om zich van tevoren… Lees verder »

Inzameldagen bazaar: 16 maart, 13 april en 11 mei

Publicatiedatum: 

De eerstvolgende inzameldagen, voor de bazaar van de zomermarkten, zijn op de volgende zaterdagen:             Datum: 16 maart, 13 april en 11 mei Tijd:      9.30 uur – 11.30 uur We zoeken: boeken, serviesgoed, huishoudelijke apparatuur, cd’s, dvd’s, grammofoonplaten, videogames, speelgoed, verlichting, kleding, bijouterie, wol, schoenen enz. (geen meubels). Het is de bedoeling dat de… Lees verder »

Zondag 17 maart 2019, Christelijk Groot Gemengd Koor, Muntendam-Stadskanaal

Publicatiedatum: 

Op zondag 17 maart a.s., zal in de Eredienst van de zondagmorgen medewerking worden verleend door het Chr. Groot Gemengd koor Muntendam – Stadskanaal. De naam van dit koor is ontstaan door samenvoeging van twee gemengde koren. Deze koren staan onder leiding van Johan W. Pots. Organist van het koor is <Ronald IJmker>. Medewerking wordt… Lees verder »