De voorganger van vanochtend is Ds. Den Braanker en de organist is Geert Meendering.

De collecte tijdens de dienst is voor Hulp aan Nepal,  en de uitgangscollecte voor de instandhouding van de eredienst in Dalen.

De Bloemen van vorige week zondag zijn gegaan naar Mevr.Gossen-Groothuis Burg Fonteinstraat 70 en de kaarten zijn gezonden naar Mevr. Bea Stuy Dalerveensestraat 10, en naar Mevr. Meijering-Kosmeier aan de Maandehof.

Dienst van volgende week 10 mei: Voorganger in deze dienst  is Dhr. M. Vos uit Vriezenveen.


Nepal is zaterdagochtend, 25 april, getroffen door een aardbeving van 7.9 op de Schaal van Richter. De grootste aardbeving sinds 80 jaar. De ravage is groot. Miljoenen mensen zijn getroffen door de ramp. En het dodenaantal loopt in de duizenden. Vele mensen zijn hun geliefden verloren, zijn afgesneden van de buitenwereld en moeten zich zien te redden. Ze slapen in de open lucht en zijn bang terug te keren naar hun huizen door de sterke naschokken van de afgelopen dagen. Kerk in Actie en de Samenwerkende Hulporganisaties zien naar deze mensen om. De Lutheran World federation, onderdeel van de ACT alliance, is direct aan de slag gegaan. Er is veel geld nodig om de mensen te bereiken en van de eerste levensbehoeften te voorzien. Daarom vragen wij uw steun, geef aan de collecte. Alvast bedankt!


Agenda

20-5-2015: Kerkenraad vergadering

24-5-2015: Er is weer kaartverkoop achter in de kerk

30-5-2015: Inzamelen Goederen voor de Bazaar


Op zaterdag 30 mei kunnen er weer goederen ingebracht worden voor de bazaar. Dit kan van 9.30 tot 11.30 uur bij de fam. Lennips De Mars 10 in Dalen. Levert het brengen een probleem op kan er ook een afspraak gemaakt worden dat het één en ander bij u wordt opgehaald.

Hierover kan gebeld worden met Albert Zwiers 0524-551414 of Roelof Kamps 0620475822.