Op zaterdag 14 november hebben we een concert georganiseerd van Dimensions Juniors. Deze kindergospelgroep heeft een fantastisch concert gegeven met zang, dans en drama. Er waren veel bezoekers in de kerk en achteraf hebben we veel positieve reacties gekregen. Mocht u het concert gemist hebben, en wel interesse hebben, dan kunt u op 20 februari 2016 in de gereformeerde kerk vrijgemaakt in Emmen een concert bezoeken. Van onze zondagsschool zingen Nikki en Sanna mee met Dimensions Juniors. Ze vonden het erg leuk in hun eigen kerk voor vrienden en bekenden te zingen.

zondagsch

Inmiddels zijn we op de zondagsschool begonnen met de voorbereidingen voor het kersttoneel. We hebben een leuk toneelstuk gevonden met bijpassende liedjes. Iedereen heeft een rol gekregen en de kinderen zijn goed aan het oefenen. Ook het kinderkoor is begonnen met het oefenen van de liedjes voor onze kerstdienst.

zondagsch2

De dienst zal op zondag 20 december om 19.00 uur plaatsvinden.

Iedereen is van harte welkom.

 

Annet, Nanja en Gerda