Op 20 december hebben wij het kinderkerstfeest in de kerk gevierd. Het was een gezellige dienst en we hadden een volle kerk. We begonnen met het aansteken van de kaarsen door Lieke en Irene. Daarbij lazen Sanna en Marieke een gedicht voor. Daarna hebben we een toneelstuk met mooie liedjes opgevoerd. Het ging over de verjaardag van de prins. Voor zijn verjaardag zou de prins naar het dorp komen en iedereen was druk zijn huis mooi te maken, behalve postbode Stamp.

Zondagschool(2)

Toen de prins naar het dorp kwam was iedereen nog zo druk met z’n huis of met het organiseren van een feest dat niemand de deur open deed voor de prins. De prins kwam toen bij postbode Stamp op visite die natuurlijk wel de deur open deed. Het verhaal paste mooi bij kerst. Jezus kwam naar de aarde en het is aan ons om ons hart voor hem te openen. De kinderen van de zondagsschool hebben het toneelstuk weer knap opgevoerd.

Zondagschool(1)

Na de pauze hebben we met elkaar gezongen en heeft het kinderkoor gezongen.  Nikki heeft het kerstverhaal voorgelezen en Nanja  een gedicht. Na afloop van de dienst kregen alle mensen een mooie kaart van postbode Stamp die ze nog kunnen versturen naar iemand.

Wij vonden het een geslaagde avond. Op zondag 10 en 24 januari hebben we weer zondagsschool. We starten om 10 uur in de Weme.

Annet, Nanja en Gerda