Geloof, Hoop en Liefde, maar de meeste van deze is de liefde.

Deze Bijbeltekst komt u tegen bij de ingang van het nieuwe Roosevelthuis. Het rolstoelproject t.b.v. het nieuwe Roosevelthuis, waar we als kerk ons voor hebben ingezet, heeft het mooie bedrag van      € 750,– opgebracht. Van ds. G. de Fijter, kregen wij een fijne bedankbrief voor de ontvangen bijdrage vanuit de Hervormde Gemeente Dalen. Deze dankzegging geven wij graag aan u door.

Het Roosevelthuis in Doorn is een volledig aangepaste  accommodatie voor gehandicapten en mantelzorgers.  Het werk in het Roosevelthuis is puur diaconaal bezig-zijn in de directe nabijheid van de plaatselijke gemeenten. Je kunt dit stukje landelijk werk ‘de lange arm’ van de plaatselijke gemeente noemen. Al jaren lang wordt er vakantiewerk georganiseerd, voor mensen die alleen maar met heel speciale hulp er ‘een weekje tussenuit’ kunnen.

defontwerphp

Indien er vanuit onze hervormde gemeente behoefte is om iets meer te willen weten over het Roosevelthuis of als er behoefte is om er ook eens weekje  “tussenuit” te kunnen, dan kunt u contact opnemen met de diaconie of met Ds. Peter den Braanker.