De voorganger van vanochtend is Ds. Den Braanker en de organist is Bert Otten.

De collecte tijdens de dienst is voor de Diaconie, en de uitgangscollecte voor de instandhouding van de eredienst in Dalen.

Volgende week zondag 26 juni is er om 10 uur een Gezins/Jeugddienst. Dit is een dienst met speciale aandacht voor de jeugd. Het thema in deze dienst is: Koningin Ester. Door de kinderen van de zondagschool is samen met leerlingen van de BWB, en Stidal school een gezinsviering voorbereid. Er is een gelegenheidskoortje opgericht dat optreedt met muzikale ondersteuning van een drumstel en gitaar. Voorganger in deze dienst  is Ds. Den Braanker uit Dalen.

Kinderoppas

Voor de jongste kinderen is er tijdens de dienst op 26 juni oppas in de Weme  Voor vragen hieromtrent kunt u contact opnemen met: Patrick Rodermond 0524-795028 of via het <contact>menu, op deze site.


Openstelling kerk

Gedurende de zomermaanden is onze kerk op woensdagmiddag en speciale dagen zoals de zomermarkten en Drentse rijwiel vierdaagse geopend voor bezoekers. Nu zijn we op zoek naar mensen die tijdens deze dagen in de kerk aanwezig willen zijn om de bezoekers te woord te staan en eventuele vragen die er zijn te beantwoorden. Wilt u hieraan meewerken of nader over geïnformeerd worden, graag even contant opnemen met Ds. Den Braanker, telefoon 0524-551251   via het <contact>menu (op onze kerkwebsite), of met Roelof Kamps, telefoon 0524-222762


Een vredige zomeravond

Gele lissen zwijgen naast de paarse,
hommels gonzen rond de akelei,
maagdenpalm schuilt onder vrouwenmantel,
hosta’s overschaduwen het flitsend vissengoud.
Zacht knielt de kat en lest zijn dorst,
vogels zingen mijn gedachten
in de prinsentuin van God.


Agenda

22 juni   –     Bezoek van kinderen van groep 8a en 8b aan de kerk.

20 juli   –   Eerste Bazaar

27 juli   –    Tweede Bazaar

3 augustus   –    Derde Bazaar

Groet van de gemeente

De Bloemen van vorige week zondag zijn gegaan naar:  Mevr. J.C. Smit-Godlieb Burg Fonteinstraat 31  en de kaart is gezonden naar:   Dhr. G. Kiers Luunkamp 23

Koffiedrinken

Na de dienst is er gelegenheid een kop koffie te drinken achter in de kerk. U bent hiervoor van harte uitgenodigd!

Kaartverkoop.

Er is  na de dienst weer kaartverkoop achter in de kerk.