Op donderdag 26 januari gaan we weer verder met Bijbels Culinair. Er zal weer een heerlijk menu worden samengesteld. De reden voor de verplaatsing naar de donderdag is dat de Weme vanaf januari op de maandagavond wordt verhuurd. Ik hoop dat het voor niemand een bezwaar is dat we naar de donderdag verhuizen!

De middag begint om 15.00 uur in de Weme met het voorbereiden en koken van de maaltijd waarna we om ca.18.00 uur aan tafel gaan. Aan u de keus om vanaf 15.00 uur mee te helpen met de voorbereiding of om 18.00 uur aan te schuiven voor de maaltijd. U mag ook gewoon vanaf 15.00 uur of 16.00 uur komen voor de gezelligheid. Er is bezigheid en koffie genoeg! Er zal een kleine bijdrage (in de orde van 6 a 7 euro) gevraagd worden.

In verband met het inkopen doen vragen wij u om zich van tevoren op te geven! U kunt dit doen bij mij of bij Jeannet. Mondeling, per telefoon of e-mail!

Tel. 551251 of via het <contactmenu> op deze site.

U bent allen van harte welkom!