Maarten Wassink  in de Vredehorst

Op uitnodiging van Gospel Music Hoogeveen zal Maarten Wassink (The Choir Company) met Vocals ChoirWorx en band op 29 januari optreden in De Vredehorst in Hoogeveen.

Al meerdere keren was Vocals ChoirWorx te gast in de Vredehorst. Hun optreden  met de musical ‘Waarom Nu?’ in 2013 al weer, heeft bij veel mensen een diepe indruk achter gelaten.  En ook hun optreden in november 2015 was indrukwekkend. Dit keer zullen ze een inspirerend programma ten gehore brengen rond het thema ‘Woorden hebben kracht’.

Vocals ChoirWorx zal prachtige eigen nummers uitvoeren. Daarnaast willen zij juist ook u uitnodigen om deze avond samen met hen mee te zingen! Eén ding is zeker: onder leiding van de enthousiaste dirigent Maarten Wassink zult u ook niet stil kunnen blijven zitten.

Vocals ChoirWorx (voorheen Vocals en onderdeel van The Choir Company) is een veelzijdig en kwalitatief hoogstaand koor. De enthousiaste en getalenteerde zangers en zangeressen zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Binnen het genre gospel, worship en praise bieden zij een breed  en heel divers repertoire aan:  van klassiek tot modern, van ingetogen tot swingende songs, van Nederlandstalig tot Latijn, bekende en onbekende nummers. Hiermee weten zij een zeer breed publiek te bereiken en te inspireren.

Naast medewerking aan kerkdiensten, het geven van concerten en betrokkenheid bij projecten, ontwikkelt het koor ook zelf unieke theaterproducties. Daarnaast werkte het koor samen met bekende gospelzangers uit zowel binnen- als buitenland.

Iedereen is op zondagavond, de 29ste  januari, van harte welkom.
Deze avond is erg geschikt om iemand mee te nemen.

Wie neem jij mee?
Geen entree, wel een collecte voor de onkosten.

Adres: Zuidwoldigerweg 32, Hoogeveen

Tijd: 19.00 – 20.30
Meer info over Vocals ChoirWorx: www.vocals.nu