De Activiteitencommissie organiseert  het jaarlijkse  stamppottenbuffet  op  zondagmiddag  19 februari 2017, aanvang 16.45 uur

44

In een ontspannen sfeer laten we ons  verrassen. Een aantal vrijwillig(st)ers haalt alles uit de kast en presenteert  culinaire hoogstandjes  in de vorm van o.a Stamppot Boerenkool, Hutspot,  Zuurkool en Vijfschaft.

Wat is Vijfschaft?

“Vijfschaft is een oud-Utrechts gerecht. Het werd bij voorkeur gegeten als het boerenwerk tijdens een vorstperiode stil lag. Zoals de naam al aangeeft, bestaat vijfschaft oorspronkelijk uit vijf ingrediënten: wortelaardappelsuien, bruine bonen en appels. Met ietwat bouillon en spek wordt het gerecht afgemaakt en geserveerd met boerenworst. Uiteraard geeft een ieder zijn eigen aanvulling hier aan”.

Er is  volop gelegenheid om bij te praten. Doe gezellig mee en kom zondagmiddag 19  februari naar De Weme. U bent welkom om 16, 45 uur!  Zegt het voort !

Om enigszins berekend te zijn op het aantal gasten, is het handig om je aan te melden  via  0524 222762 (Roelof Kamps),

of je naam te schrijven op een  lijst in de Kerk of de Weme.

foto_gospel_koor_en_stampot

U bent allen van harte welkom!!