De voorganger van vanochtend is Ds. Veltman en de organist is Geert Meendering.

De collecte tijdens de dienst is voor de Diaconie en de uitgangscollecte voor de instandhouding van de eredienst in Dalen.

Volgende week zondag  19 februari is er om 10.00 uur weer dienst. Voorganger in deze dienst  is Ds. Den Braanker uit Dalen.

Lied van de maand:

Voor de dienst zingen we het lied van de maand. Voor de maand februari is dit: Lied 982. In de bloembol is de krokus’


Kinderoppas:

Voor de jongste kinderen is er tijdens de zondagsschool kinderopvang in de Weme. Voor vragen hieromtrent kunt u contact opnemen met: Patrick Rodermond telefoon 0524-795028 of via het <contact>menu op deze site. Er is kinderoppas: 26 februari. 13 maart, 26 maart.


Stamppottenbuffet 2017:

De Activiteitencommissie organiseert op  zondagmiddag 19  februari het jaarlijkse  stamppottenbuffet, aanvang 16.45 uur in de Weme.  In een ontspannen sfeer laten we ons  verrassen. Een aantal vrijwillig(st)ers haalt alles uit de kast  en presenteert  culinaire hoogstandjes  in de vorm van o.a. Stamppot Boerenkool, Hutspot, Vijfschaft, Zuurkool .  Er is  volop gelegenheid om bij te praten. Doe gezellig mee en kom zondagmiddag 19  februari naar De Weme. U kunt u hiervoor aanmelden middels de lijsten welke in de kerk en de Weme liggen, of telefonisch bij: Roelof Kamps 0524-222762.


Kaartverkoop:

Na de dienst van 19 februari is er weer kaartverkoop achter in de kerk.


Inzameling goederen:

Begint ondanks de winterse kou het voorjaar al wat te kriebelen en krijgt u zin om op te ruimen? Wij beginnen op 8 april weer met inzamelen van goederen. Mocht u voor die tijd van de spulletjes af willen welke geschikt zijn voor de Bazaar, komen wij deze graag bij u halen. U kunt hiervoor bellen met Albert Zwiers 0524551414 of Roelof Kamps 0524222762. Ook kunt na afspraak zelf brengen bij Gerritjan en Geesje Lennips, De Mars 10 Tel. 0524551429


Agenda

19 Februari: Stamppotten buffet

5 Maart: Doopdienst

16 Maart: Vrijwilligersavond

2 April: Dienst m.m.v. Gemengd koor Muntendam / Stadskanaal

8 April: Eerste inzameling van goederen voor de bazaar

Groet van de gemeente

De Bloemen van vorige week zondag zijn gegaan naar: Fam. Van Eersel Burg. Fonteinstraat 12 en de kaart is gezonden naar : Fam. Van Oort, Voorkamp 8

Koffiedrinken

Na de dienst is er gelegenheid een kop koffie te drinken achter in de kerk. U bent hiervoor van harte uitgenodigd.

Om alvast te noteren. 

Zaterdagavond 23 september 2017 geven de ,,Urker Zangers” o.l.v. Jacob Schenk een concert in De Dorpskerk van Dalen