Zondag 2 april komt het Chr, Groot Gemengd Koor Muntendam-Stadskanaal weer bij ons, om aan de Eredienst van de zondagmorgen hun medewerking te verlenen. Het koor staat onder de leiding van dirigent Joh. W Pots en de organist is de heer Ronald Ymker

De naam van het koor is ontstaan door samenvoeging van twee gemengde koren. Het ene koor LOOFT DEN HEER bestaat inmiddels meer dan 100 jaar – komt uit Muntendam, het andere koor POLYPHONIE komt uit Stadskanaal , dat intussen ook haar 100 jarig bestaan heeft gevierd. Beide koren treden zowel afzonderlijk, als ook gezamenlijk op. Vandaar de naam – Christelijk Groot Gemengd Koor -. De twee koren vormen samen 95 leden. De doelstelling van het koor is om zoveel mogelijk mensen te bereiken door het evangelie te brengen op muzikale wijze. De koren zijn aangesloten bij de Koninklijke Christelijke Zangersbond.