April was een leuke maand voor de kinderen van de zondagsschool. Op zaterdag 8 april hadden we een concert georganiseerd van Dimensions Juniors. Het koor heeft een heel mooi optreden gegeven met aangrijpende en swingende liedjes. Er waren  kinderen uit het dorp in de kerk maar ook uit omliggende dorpen.

Met Pasen zijn we eerst naar de kerk geweest waar de grote Paaskaars werd binnengedragen door Sanna en de kleine Paaskaars voor de zondagsschool door Martijn. Onze Paaskaars werd aan de grote Paaskaars aangestoken door Martijn en daarna hebben we deze meegenomen naar de zondagsschool. Op de zondagsschool hebben we het Paasverhaal gelezen en daarna hebben we eieren gezocht en spelletjes gedaan in de tuin van de dominee. We waren met 10 kinderen en het was erg gezellig.

In het weekend van 23 april was er bezoek uit Bulgarije. Op zaterdag zijn we naar Ellert en Brammert geweest. Van de zondagsschool waren Sanna, Irene, Marieke, Martijn, Laurens en Nikki ook mee. Voor de kinderen was het gezellig. Er was een meisje van 7 jaar uit Bulgarije mee. De kinderen hebben gezellig met elkaar gespeeld. Ook op zondag is Bojana mee geweest naar de zondagsschool. Zij heeft daar een lied in het Bulgaars gezongen. Het is leuk om te zien dat de kinderen toch contact weten te maken zonder dat ze elkaar kunnen verstaan.

Er is weer zondagsschool op zondag 7 en 21 mei in de Weme. Op 4 juni, met Pinksteren, starten we in de kerk.

Groeten Jeannet, Annet, Nanja en Gerda