De voorganger van vanochtend is Ds. Den Braanker en de organist is Bert van der Klis.  Tijdens deze dienst zullen Karsten Berend Maat en Yente Gerike Bosman worden gedoopt.

De collecte tijdens de dienst is voor de Diaconie, en de uitgangscollecte voor de instandhouding van de eredienst in Dalen.

Volgende week zondag  28 mei is er om 10.00 uur weer dienst. Voorganger in deze dienst  is Ds. Schuil uit Veenendaal.

Tijdens de dienst is er kinderopvang in de Weme

LIED VAN DE MAAND

Voor de dienst zingen we het lied van de maand. Voor de maand mei is dit: Lied 700 .


KINDEROPPAS

 Voor de jongste kinderen is er tijdens de zondagsschool opvang in De Weme. Voor vragen kunt u contact opnemen met Patrick Rodermond via het <contact>menu op deze site.  De volgende datum is er weer kinderopvang: 4 juni.


BIJBELS CULINAIR 

Op donderdag 15 juni gaan we weer verder met Bijbels Culinair. Er zal weer een heerlijk menu worden samengesteld. De middag begint om 15.00 uur in de Weme met het voorbereiden en koken van de maaltijd waarna we om ca.18.00 uur aan tafel gaan.  Aan u de keus om vanaf 15.00 uur mee te helpen met de voorbereiding of om 18.00 uur aan te schuiven voor de maaltijd. U mag ook gewoon vanaf 15.00 uur of 16.00 uur komen voor de gezelligheid Opgeven hiervoor kan via: Tel. 551251 of  via het <contact>menu op deze site.


COLLECTEMUNTEN

De munten kunt u op doordeweekse avonden kopen aan de  Meester Cassastraat 62 (Dalen). En op zondag 28 mei na de dienst in de consistorie kamer. Betalen kan contant, of na het ophalen via overboeking.


JEUGDKERKDIENST

Op zondag 2 juli a.s. is er een speciale gezinsdienst. Deze dienst begint niet zoals gewoonlijk om 10.00 uur maar om 10.30 uur en staat in het teken van jongeren in de kerk.


BAZAAR

Tijdens de zomermarkten van 26 juli, 2 en 9 augustus houden we weer  onze jaarlijkse bazaar. Heeft u nog spulletjes staan welke u kwijt wilt, kunt u bellen met 0524-551414 (Albert Zwiers) of 0524 222762 (Roelof Kamps)  Ook kunt u zelf brengen. De eerstvolgende inzameldag is 17 juni.


Agenda

28 mei 10.00 uur      ds. A Schuil, Veenendaal

4 juni 10.00 uur        ds. P. A. den Braanker,  Pinksteren m.m.v. Greetje Pos dwarsfluit en Geert Meendering orgel

11 juni 10.00 uur       ds. P. A. den Braanker,

2 juli 10.30 uur  !    Jeugdkerkdienst

Groet van de gemeente

De Bloemen van vorige week zondag zijn gegaan naar:  Fam. IJdens Molenwijk 9  en de kaart is gezonden naar:  Dhr. B. Veen Burg ten Holteweg 14

Koffiedrinken

Na de dienst is er gelegenheid een kop koffie te drinken achter in de kerk.

U bent hiervoor van harte uitgenodigd !

Kaartverkoop    

Na de dienst weer kaartverkoop achter in de kerk.