imagesVoor gemeenteleden in Dalen die zijn of haar geloof willen opfrissen, of meer over het christelijk geloof willen weten, is er weer de Alpha-cursus; ook een cursus om jezelf, of een ander, beter te kunnen begrijpen.Deze -Alpha cursus- start op Maandag 8 januari 2018 in Gees.

 

Een cursus waarin je met anderen stil staat bij de basis van het christelijke geloof. Onderwerpen zoals bijv. : Wie is Jezus?,Waarom stierf Jezus aan het kruis ?, Hoe kun je geloven? ,  Bidden waarom en hoe?,  Wie is de Heilige Geest ?, …..

Alles in open en eerlijke gesprekken zonder discussie, met respect voor ieders mening en achtergrond  en zonder verplichtingen. Vanaf de start op 8 januari zijn er 10 wekelijkse bijeenkomsten op de maandagavond.

Het is een gratis cursus met aan het begin van de avond elke keer een heerlijke maaltijd, waarvoor een kleine bijdrage wordt gevraagd. (i.v.m. met de maaltijd is opgave van te voren gewenst)

alpha

 

De Alpha cursus wordt gegeven in “PLUSPUNT”, GEES en iedereen is van harte welkom.

 

Voor informatie en opgave: Alpha Team Gees:

Harry en Ina Euving,

Tel. 0524-290917/ 06- 10806877

of email alphacursus-gees@hotmail.com

Meer informatie op de <ALPHA-site>