Behoefte aan gedenken is dit jaar groter dan ooit 

De laatste zondag van het kerkelijk jaar valt dit jaar op 22 november, deze zondag wordt ook wel gedachteniszondag genoemd. Deze dag biedt ruimte aan wat mensen bezighoudt. Juist dit jaar is de behoefte groot om overledenen te gedenken.

‘Eeuwigheidszondag’

22 november 2020  10.00 uur

Een kerkdienst waarin gevoelens en herinneringen een belangrijke rol spelen. Intens terugdenken aan…  en verdriet hebben over iemand die ons is ontvallen speelt een grote rol, maar ook dankbaarheid voor alles wat we in hem of haar hebben ontvangen aan liefde, hulp en trouw.

Vanwege de Corona-maatregelen zal ook deze dienst er anders uitzien dan gewoonlijk. Nabestaanden zijn genodigd en gevraagd 2 personen per familie op te geven. Deze personen zullen (op een veilige manier) in de gelegenheid worden gesteld de kaars voor de overledene aan te steken.

Omdat het aantal kerkgangers ‘s morgens slechts zeer beperkt zal kunnen zijn, is de kerk op zondagmiddag van 14.00 – 16.00 uur open voor gesprek, muziek, kaars aansteken. U bent van harte uitgenodigd.

De dienst is te beluisteren en te bekijken op deze website, via het menu Kerkdiensten – <Kerkdienst beluisteren/kijken>

of via de kerkomroep:   www.kerkomroep.nl