Actief in de gemeenten Emmen, Coevorden en Borger-Odoorn

 

Lieve mensen,

Het jaar 2020 was een heel bijzonder jaar.

Door de Coronacrisis hebben we ons cliëntenbestand harder zien groeien dan andere jaren.
De actie van de supermarkten, om verspilling van goederen tegen te gaan, heeft ook effect gehad voor de aanvoer van goederen, m.n. de diepvriesproducten.

Gelukkig hebben we vanuit alle hoeken ( ook zeker van de supermarkten ) heel veel steun in de vorm van goederen ontvangen, waardoor we ook vorig jaar telkens een goed voedselpakket aan onze cliënten hebben kunnen overhandigen.

Mede door uw giften hebben wij al onze cliënten ook voor de kerstdagen en Oud en Nieuw, wederom een fantastisch voedselpakket kunnen overhandigen.

Dankzij uw steun en gulle gaven hebben wij gelukkig niemand hoeven teleurstellen en wij kunnen u daar niet genoeg voor bedanken. Heel bijzonder weer om giften te ontvangen van mensen die ons goede doel belangeloos en zonder enige voorwaarde gesteund hebben.
Ik heb het al veel vaker gezegd, maar het is telkens weer een “kippenvel” ervaring.

Niet alleen onze cliënten maar ook wij vrijwilligers zijn telkens weer sprakeloos. Ik kan u verzekeren dat het telkens heel bijzonder is om dergelijke steun te ontvangen.

Wij zijn u er ontzettend dankbaar voor ! 

Namens onze cliënten en ook mijn collega vrijwilligers wil ik u heel  hartelijke bedanken voor uw gulle gaven en wij wensen u allen een gezond, gelukkig en Coronavrij 2021 toe.

Voedselbank Zuidoost Drenthe
Uitgiftedepot Coevorden

H Schipper

Voedselbank Zuidoost-Drenthe, Kapitein Nemostraat 1f, 7821 AA Emmen   

Uitgiftedepot Coevorden        h.schipper@voedselbankzuidoostdrenthe.nl       Tel. 06 – 34 81 86 58