Gedurende de Veertigdagentijd is er op de webpagina van de zondagsschool (Menu Kerkgemeente/Jeugd) veel te beleven. Er kan geluisterd en gezongen worden. Vele mooie liedjes kun je dan beluisteren en zingen, via YouTube. En je kunt knutselen, kleuren en tekenen. En dat 7 weken lang. Vanaf 14 februari, de eerste zondag van de Veertigdagentijd t/m 4 april, eerste Paasdag.

Klik <hier> om rechtstreeks naar de pagina van het Zondagsschool project ‘Pasen 2021’ te gaan!

  • Het Menu is Kerkgemeente, pagina: Jeugd/Zondagschool/Pasen2021

Hier vind je meer informatie en kun je ook gelijk de Veertigdagentijd meebeleven. Iedere week komen we dichter bij Pasen en wordt het programma van die zondag toegevoegd. (de laatste zondag staat bovenaan)

Voor vragen kunt u/je zich wenden, via de <contact>pagina, tot de zondagsschoolleiding  Jeannet den Braanker. Tel. 0524 551251  en Esther Rodermond. Het (gezamenlijke) e-mailadres is: zondagsschool@dorpskerkdalen.nl


  • Hieronder alvast wat liedjes (van de derde zondag van het Paasproject)

Het projectlied

28 februari – Ik ben het licht voor de wereld

Gezongen door Ina, Mariëlle en Annerieke Mijnheer.


Andere liedjes, passend bij het thema:Allemaal van harte welkom op onze pagina van het <PAASPROJECT 2021>

Jeannet & Esther